ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Jonna Lundell ryter ifrån efter orden om utseendet – Joakims ilska

11 nov, 2022 
AvJonna Lawaetz
Joakim och Jonna Lundell
Jonna och Jocke Lundell är två av Sveriges största profiler med hundratusentals följare.
I senaste avsnitt av parets podcast ryter Jonna ifrån efter påhoppet om utseendet.
– Duger som jag är.
Annons
Jocke och Jonnas kärlekssagaBrand logo
Jocke och Jonnas kärlekssaga

Tåget tuffar på för Joakim Lundell, 36 och Jonna Lundell, 28. Utöver deras respektive sociala medier och parets gemensamma Youtube-kanal har vi under åren kunnat följa dem i deras egna tv-program Familjen Lundell och Spökjakt.

Senast i raden av succéer är skräckfilmen Feed som Joakim producerat, som tog sig direkt upp på svenska topplistan. Tillsammans driver paret även podcasten Jocke & Jonna sanningen måste fram, ihop med TV-producenten Jonas Bergström.

Jonnas Lundells oväntade krav på Memmo

Jonna är även aktiv på Memmo, som är en tjänst där privatpersoner kan beställa personliga videohälsningar från sina favoritprofiler. I podcasten Jocke & Jonna sanningen måste fram, berättar Jonna om en memmoförfrågan som var allt annat än trevlig.

Annons

Det var i samband med en flickas födelsedag som hennes föräldrar gjorde en beställning av en videohälsning från influencern. I podcasten berättar Jonna om att födelsedagsflickan var ett fan av paret och att föräldrarna förfrågade att Jonna skulle sjunga en av Jockes låtar i hälsningen.

Jonna som enligt egen utsago varken kan sjunga eller ens vet texten till låten förklarar i videohälsningen att en sång blir det dessvärre inte men Jonna fortsätter att hälsa flickan stort grattis. Och fortsätter hälsningen med säga att tjejen är grym som hon är och uppmuntrar flickan att tro på sig själv och att hon är fin precis som hon är.

När hon skickat hälsningen till flickans föräldrar får hon ett oväntat svar med ett anmärkningsvärt krav: "Kan du sminka dig lite och göra om memmon"

Jockes starka reaktion: ”Vidrigt!”

Både Jonas och Jocke reagerar starkt på det Jonna berättar.

– Fy fan, utbrister Jonas.

– Vidrigt, säger Jocke och fortsätter:

– Det är det värsta jag vet. Hade jag vetat vilka de är hade jag ringt upp dem.

Jonna berättar att hon svarade på påhoppet: "Jag är fin som jag är och jag duger precis som jag är. Jag sminkar mig nästan aldrig och jag skulle aldrig sminka mig för detta."

Vidare säger hon att hon inte tog åt sig och att hon hoppas att de visade hälsningen ändå, eftersom hon sa många fina, upplyftande saker till flickan.

Annons