Därför vill Jonna Lundell göra bröst-förminskning

JONNA LUNDELL, JOAKIM LUNDELL

Jonna Lundell kommer göra bröstförminskning. I podden Jocke & Jonna – Sanningen måste fram berättar hon mer om beslutet och varför hon vill göra det.

Jonna Lundell, 27, och Joakim Lundell, 36, är ett av Sveriges mest välkända par. Under deras tid tillsammans har de byggt ett riktigt imperium och har idag över en miljon följare på Youtube.

Förutom att vara aktiva på Youtube så har de även stora följarskaror på sina Instagram-konton. Jocke har över miljonen medan Jonna har drygt 780 000 personer som följer. Givetvis har barnen Lionel, 1, och Lunabelle, 3, också egna Instagram-konton och även där är det riktigt många människor som vill följa deras liv.

Men det är inte bara Youtube, sociala medier och tv-projekt som familjen Lundell håller på med. Joakim och Jonna har även podden Jocke & Jonna – Sanningen måste fram, och där berättar de varje vecka öppet om sina liv.

Jonna Lundell om att vara offentlig – stora ångern

I en video på Youtube har Jonna tidigare berättat om hur det egentligen är att blotta sina liv på det sättet de gör, och att hon ibland ångrar beslutet att vara så öppna med deras privatliv.

– Jag tycker att öppenheten är en nackdel och en fördel. Det har hjälpt oss väldigt mycket att vi har varit så öppna som vi varit och det har hjälpt andra också, men det är också en stor nackdel, säger hon i videon och fortsätter:

– Jag kanske hade ändrat det, att vi inte hade varit så öppna med vårt privatliv och inte visat så mycket av vårt privatliv.

Men nu är det dock något helt annat som har drabbat Jonna och denna gång är det fysisk smärta. Hon har nämligen drabbats av diskbråck, något som blir påtagligt under vinterhalvåret.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jonna Lundell om diskbråcket och bröst-förminskning

Den tuffa smärtan begränsar henne hela tiden i vardagen och hon kan inte ens lyfta upp Lionel från sängen själv. Det hela har lett till att Joakim får rycka in på mornarna för att hjälpa till med väckningen av barnen.

I podden berättar Jonna nu mer om diskbråcket och hur pass ont det faktiskt gör.

– På riktigt, om man ska beskriva det, så är det som en förlossningsvärk. Bara att förlossningsvärkar, de går ju upp och de kommer och de höjs och sen så är de på topp och sedan svalnar de liksom. Men det här, det är en sådan som är konstant, säger Jonna och tillägger:

– Jag föder hellre tio barn i veckan alltså!

Nu måste Jonna fokusera på att göra de övningar som hon fått av vårdpersonalen, men träning är också en bra bit på vägen i återhämtningen.

– Jag hoppas att jag kommer göra det, alltså fortsätta med övningar, och sen att det blir mer och mer och att jag börjar med träning. Sedan att fokusera på att verkligen lägga muskler i ryggen liksom, säger Jonna och fortsätter:

– Och sen när jag gjort det så kommer jag 100 % göra en bröst-förminskning.

– Är de framtunga menar du?, frågar programledaren Jonas Bergström.

– Ja dels det, men också att bära barn och hej å hå. Lionel har ju vägt väldigt mycket sedan start, förklarar Jonna och skrattar.

LÄS OCKSÅ: Jacob Holmströms vassa ord efter segern i Kockarnas kamp

LÄS OCKSÅ: Följarnas oro för Bianca efter tuffa bakslaget

FOTO: Familjen Lundell youtube, Expressen youtube

Senaste nytt