LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jonna Lundell i tårar efter händelsen med barnen: “Hemskt”

28 mar, 2022 
Lovisa Ström
Jonna, Joakim Lundell
Makarna Lundell har barnen Lionel och Lunabelle tillsammans.
Nu berättar Jonna om den tuffa händelsen med barnen som fick henne att gråta.
– Det var hemskt, säger hon.
Annons
Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlekBrand logo
Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlek

Joakim, 36, och Jonna Lundell, 27, blev kända genom sin Youtube-kanal som de startade för cirka sex år sedan. Sedan dess har de haft en minst sagt framgångsrik karriär där de rankats som Årets makthavare, vunnit Kristallen samt knipit titeln som Årets Youtuber flertalet gånger.

Tillsammans har de också podcasten Jocke & Jonna – sanningen måste fram. Där pratar de om allt mellan himmel och jord och i senaste avsnittet var det deras resa till Dubai som stod i fokus.

Joakim Lundell om barnen: ”Så orättvist mot Jonna”

Tillsammans har Joakim och Jonna barnen Lunabelle och Lionel, och de verkar minst sagt vara ett par riktiga energiknippen! I podcasten berättar Jonna om kampen med barnen.

– Barnen kan för det första inte vara nära varandra för då har de ihjäl varandra, och de kan absolut inte sitta still, berättar hon.

Men något som inte gör det mindre frustrerande är när Jonna ibland kan komma in och se att barnen är jättelugna när de är med Joakim.

Annons

– Det är så orättvist mot Jonna. Igår till exempel skulle jag ha barnen och Jonna kommer in och tror inte sina ögon. Då ligger det ena barnet på mitt bröst och myser och den andra har myst in sig under min arm, berättar Joakim varpå Jonna inflikar:

– Då blir jag skitlack alltså.

Jonna Lundell i tårar efter tuffa händelsen med barnen: “Det var hemskt”

Den senaste tiden har paret befunnit sig i Dubai för att jobba. Med sig hade de även barnen, något som inte varit helt enkelt. I podcasten berättar Jonna om de jobbiga situationerna.

– Fråga om jag kommer flyga med barn igen? Absolut inte. Det var hemskt, det var på riktigt hemskt. Jag stod med tårarna i ögonen och det var verkligen såhär att "om det finns en knapp nu som säger "åk tillbaka" så hade jag klickat på den", säger hon och fortsätter: .

– Det här är det sjukaste. Vi hade fyra säten, två rader. Lionel springer i sätet fram och tillbaka och lyckas på något sätt få ner sin fot mellan ryggstödet och sittdelen. Han skriker till som fan och så gör han det igen och så tittar vi på fötterna, och på ena foten hade han skalat av hud på sidan så det är vitt kött vi ser liksom. Och på andra sidan är det rivmärken runt hela foten. Och vi bara hur fan är det möjligt? Så då var det ju katastrof.

FOTO: TV4, TT/Karin Törnblom

Annons