Jani Jokinen akut till sjukhus under Robinson – det tittarna inte får se

Jani Jokinen

Jani Jokinen tvingades lämna Gränslandet i måndagens program, men det inte många vet är att han togs till sjukhus direkt efter.
Nu berättar han det tittarna inte fick se.
”Som om någon knivhögg mig”, skriver han.
Robinson-Sandras känga mot Lag nord: ”Smakar seger!”
0:19

Efter reklamen: Robinson-Sandras känga mot Lag nord: ”Smakar seger!”

(0:19)

Slå på ljud

Det populära överlevnadsprogrammet Robinson är tillbaka med ännu en säsong! Premiäravsnittet körde igång den 20:e mars och tittarna har redan bjudits på drama, intriger och tävling. Men vid sidan av Robinson pågår även Gränslandet.

Nu berättar den tidigare Robinson-deltagaren Jani Jokinen om den dramatiska händelse som inte visades på tv.

Vilka regler gäller för Gränslandet i Robinson 2022?

Gränslandet är ett relativt nytt koncept och det är därför inte så konstigt att så många är förvirrade kring vad som gäller där. Men därför är vi här för att reda ut det för er!

Åker man ut ur Robinson via tävling eller ö-råd hamnar man på Gränslandet. Men i år har TV4 lagt till ännu en twist.

Deltagarnas chock när Fran lämnar Robinson – bara dagar in i tävlingen

Se klippet här!

Till skillnad från tidigare år är Gränslandet nämligen fyllt med deltagare från början - deltagare som alla varit med i Robinson förut. De är med andra ord tillbaka för en riktig revansch, och är alltså på Gränslandet för att slå sig in i tävlingen igen.

Jani Jokinen dolda hälsokamp – akut till sjukhus under Robinson

En av dem som är med i Gränslandet är tidigare Robinson-deltagaren Jani Jokinen. Det var i början av mars som han avslöjade att han skulle göra comeback i programmet.

Pennys ilska efter händelsen i Let's dance: ”Ett skämt”

”Dags att återvända till Robinson-ön. År 2020 var det Fiji och nu blir det Dominikanska republiken. Äventyret börjar 20e mars. I'm returning to Survivor Sweden”, skrev han då under en pressbild på sig själv.

Men hans medverkan blev inte riktigt som han tänkt sig. Ett tag in i tävlingen råkade han nämligen ut för en incident som han tror kan ha påverkat hans prestation i tävlingen som tvingade honom att lämna.

På Instagram berättar han nu om den traumatiska händelsen.

”Detta var dagen efter att jag hade åkt ut från Robinson. Innan jag skulle på tävling med Anna så sade jag till Mattias och Linn att jag var illamående. Jag trodde bara det var på grund av nerverna, men när jag kom till hotellet från Gränslandet så fick jag jätteont i magen på natten, som om någon knivhögg mig. Så jag kördes till sjukhuset. Det visade sig att jag hade en parasit i magen. Detta kan ha påverkat mina prestationer i tävlingar tyvärr”, skriver han.

Vi på Hänt hoppas att Jani mår bättre idag!

SENASTE NYTT!