Jonas Hallbergs ord om nya kärleken efter skilsmässan

29 nov, 2019 
Jonas Hallberg
För två månader sedan avslöjade Jonas Hallberg att han och maken Antonio Quiroz valt att skilja sig. I panelprogrammet Soffan öppnar kändisstylisten upp sig om sin nya kärleksrelation. – Han är superhärlig och supercool, säger han.
Annons
Jonas Hallbergs ord om nya kärleken efter skilsmässan
Jonas Hallbergs ord om nya kärleken efter skilsmässan

Kändisstylisten Jonas Hallberg, 48, syns med jämna mellanrum i tv-rutan. De senaste åren har tittarna kunnat se honom i program som Let’s Dance, Biggest Loser VIP samt Paradise hotel, där han hjälpte deltagarna att förbereda sina framträdanden under talangveckan.

När det kommer till privatlivet har Jonas haft en lång relation med Antonio Quiroz men i september avslöjade han att de har valt att gå skilda vägar efter fyra år som äkta makar.

”TACK för ALLA underbara skratt genom åren med dig. Min Antonio ”Little P” nu när vi beslutat att separera efter nästan 9 år, och 4 år som gifta (om 2 dagar faktiskt) MÅNGA av er har under en längre tid frågat och undrat vad som händer mellan mig och Antonio, vissa har jag svarat men de flesta inte. Har faktiskt INTE orkat….  Även om vi beslutat detta tillsammans är det ett stort steg för mig”, skrev Jonas i ett inlägg på Instagram.

Jonas Hallberg om problemen med nya kärleken

I dagens avsnitt av det nya panelprogrammet Soffan, som leds av artisten Tess Merkel Solomons, är Jonas en av gästerna. I detta väljer han att öppna upp sig om sina tidigare relationer.

Annons

– Totalt har jag varit i fasta förhållanden i 27 år. Nu går jag igenom en separation, en skilsmässa med min man i Mexiko, med Antonio. Vi har varit tillsammans i nio år och under de nio åren har vi levt i ett öppet förhållande, säger han.

Jonas Hallberg avslöjar sedan att han nu har börjat dejta en ny kille – men att de har stött på problem. Mannen som Jonas har fått upp ögonen för är nämligen inte intresserad av att ha ett öppet förhållande.

– Nu har jag en kille som jag har träffat några gånger och han är superhärlig och supercool och jag har redan sagt det till honom, för han är yngre än mig, att om vi ska dejta så fortsätter vi i ett öppet förhållande för jag vill inte leva bara du och jag exklusivt. Men då har han ställt ett ultimatum och mitt dilemma blir nu vad ska jag göra?

När Tess Merkel Solomons frågar Jonas Hallberg ifall svartsjuka blir ett problem i ett öppet förhållande svarar han:

Annons

– I det här fallet så har det varit bra men lite struligt med svartsjuka från hans sida och då undrar jag om man ska gå in i ett nytt förhållande, inte än men kanske framöver, och vara seriös?

FOTO: Lotte Fernvall/Aftonbladet/TT, Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Annons