LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jonas Hallberg om skräcken i jordbävningskaoset

08 sep, 2017 
AvHanna Svärd
En kraftig jordbävning har skakat södra Mexico. "Biggest Loser VIP"-aktuella Jonas Hallberg befinner sig mitt i kaoset och är chockad efter upplevelsen.
Annons

Det var under fredagsmorgonen som nyheten om att en kraftig jordbävning ägt rum i södra Mexico, nådde Sverige. Men det var inte bara media som kunde rapportera om naturkatastrofen. “Biggest Loser VIP”-aktuella Jonas Hallberg, 46, som tillsammans med kärleken Antonio, är bosatt i Mexico, var heller inte sen med att dela med sig av sin egen upplevelse efter katastrofen.

“OMG!!!! HELVETE alltså, det var den värsta JORDBÄVNINGEN vi har upplevt!!!! skriver han i ett Instagram-inlägg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och de starka orden vittnar om att jordbävningen var rejäl. På Ritcherskalan uppmättes enligt den information de fått på plats, hela 8,4. Än finns risk för efterskalv och en tsunamivarning har utfärdats för Mexiko, Guatemala, El Salvador, Costa Rica, Nicaragua, Panama, Honduras och Ecuador, rapporterar Reuters.

Jonas Hallberg hade dock tur som bor en bra bit från jordbävningens centrum, men trots det långa avståndet märkte han och hans familj av en hel del skakningar. I Instagram-inlägget berättar han om hur han och Antonio tillsammans med parets hundar Chiquita och Foxi, tagit skydd under ett metallbord i hemmet.

“Obeskrivlig känsla alltså!!!! OVERKLIGT!!!! Ska ta en cognac nu, eller TVÅ!!!! skriver Jonas som avslutar inlägget med en uppmaning till att ta hand om varandra.

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons