TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Anitha Schulmans flykt med barnen under jordskalvet

21 jul, 2017 
AvHanna Nilsson
Medieprofilen Anitha Schulman, 39, är på semester i Turkiet. Hon och barnen befinner sig just nu hos Felix Herngren, 50, och familjen. I natt slog ett stort jordskalv ner i semsterparadiset och nu kommer rapporter om både döda och skadade. Anitha berättar nu om skräcken och kaoset som infann sig.
Annons

Det som skulle bli en skön semester i Bodrum förvandlades plötsligt till en mardröm för Anitha Schulman, 39 och hennes två barn då ett kraftigt jordskalv plötsligt uppstod. Det hela inträffade i trakterna av Medelhavet och ett totalt kaos utbröt.

Ända fram till klockan fyra på morgonen vakade Anitha och hennes sällskap ,som även består av Felix Herngren med familj, tillsammans – utomhus. Nu berättar hon om nattens skräckupplevelse som drabbade Grekland och Turkiet, där över 100 personer har skadats och en svensk uppges ha omkommit.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Yrvaken – trodde typ att jag var med i en film eller att domedagen var här, sprang jag instinktivt till dörrposten. Har hört att det tydligen ska vara bra. Hämtade ungarna och stack ut på gräsmattan. Grejer ramlade ner från badrumsskåpet och jag kan inte räkna alla efterskalven”, skriver hon på Instagram och delade även med sig av bilduppdateringar.

Nöjesprofilen nämner även att hundarna började skälla, men att hennes barn inte ska ha märkt av jordskalvet:

Annons

– Hundarna skällde som besatta hela dagen och innan varje skalv började de skälla. De skäller aldrig unisont, men man hörde hundskall kilometer bort. Mina barn sov sig igenom båda de stora skalven samt alla efterskalv, säger hon till Nöjesbladet.

Anitha uppdaterade direkt från jordbävningen på sin Instagram.

När Hänt når henne berättar hon att de inte fått någon information av Utrikesdepartementet ännu:

– Nej, vi har inte fått någon information, men har deras app och kollar uppdateringar, säger hon samtidigt som familjen ändå verkar må okej efter omständigheterna.

– Vi kommer att stanna kvar.

På sin Instagram skänker Anitha även en tanke till de drabbade:

”Tankar går till alla skadade och omkomna”, skriver hon.

Anitha med familj är numera i säkerhet.

FOTO: Ibl, Instagram

 

Annons