LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jonas Gardells svar på frågan om relationsstatusen: ”Frånskild”

03 okt, 2023 
Tidigare i år skilde sig Jonas Gardell och Mark Levengood.
Nu svarar Gardell på frågan om relationsstatusen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i NyhetsmorgonBrand logo
Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i Nyhetsmorgon

Tidigare i år kom beskedet att Jonas Gardell och Mark Levengood går skilda vägar. Äktenskapsskillnaden godkändes 19 juni och innan dess hade ex-makarna levt isär.

I en ny intervju med Amelia berättar Jonas Gardell nu om tiden efter skilsmässan och svarar på frågan om han är singel.

Gardell om tiden efter skilsmässan – svaret på frågan om relationsstatusen

Gardell beskriver att han befinner sig i en speciell period. Han och Mark var mycket unga när de träffades och undersöker nu hur det är att leva ett annat liv.

– Skilsmässa ska vara sorgligt och om det inte är sorgligt att skiljas hade det varit ännu sorgligare. Men jag vill inte gå in i de där mörka ältande rummen och bli bitter. Vi var så unga när vi träffades och kanske behöver vi båda undersöka hur det är att leva ett annat liv.

Annons

– Uppbrott och förvandling, precis som i Bibeln, säger Jonas i positivt hoppfull ton och fortsätter med ytterligare ett citat från Bibeln och frikyrkan ”Om herren dröjer och vi får leva”.

När han får frågan ”Hur ska du leva som singel?” blir svaret:

– Vadå singel? Jag är frånskild. Jag säger, som Astrid Lindgren att ”gift ska man ha varit”.

Jonas Gardell och Mark Levengood.

Jonas Gardell aktuell med ny bok och show

I november fyller Gardell 60 år och efter 30 år återvänder han till Intiman i Stockholm med showen Man får inte leva om sitt liv. Det är det som är själva grejen.

– Jag skrattar så mycket när jag repar. Och då har jag ändå bara en fantasi-publik. Fatta när alla människor kommer, vad vi kommer att skratta! Jag tänker på den här föreställningen som en fest. Ett firande av livet och att det aldrig är för sent att börja om, säger Jonas Gardell, enligt hemsidan.

I september släppte han romanen Fjollornas fest där han skriver om 14-åriga Mikael som utsätts för ett övergrepp. En berättelse om fjollorna – då som nu bland de mest utsatta av alla.

FOTO: TV4/TT

Annons