jonas gardell

Jonas Gardells pik mot Mark Levengood – efter seperationen

Jonas Gardells pik till ex-maken Mark Levengood

Det har gått några månader sedan Mark Levengood och Jonas Gardell separerade.
Nu ger Jonas sin ex-make en pik.
"Täcker inte besväret", skriver han på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihop
0:30

Efter reklamen: Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihop

(0:30)

Slå på ljud

I januari tidigare i år bekräftade ex-paret Jonas Gardell, 59, och Mark Levengood, 58, att de skulle separera efter 37 år tillsammans.

Det var redan under 80-talet som Jonas och Mark fattade tycke för varandra och det slog gnistor om dem. Det tog inte lång tid innan de förlovade sig och några år senare valde de att gifta sig – fastän att samkönade äktenskap inte var lagligt vid den tidpunkten.

Jonas Gardells pik mot exet Mark Levengood

Uppbrottet mellan de folkkära kändisarna kom som en chock för många, men ex-paret verkar ändå ha en bra relation till varandra idag. Redan några veckor efter separationen sågs de nämligen tillsammans på QX-galans röda matta.

Sedan uppbrottet har har spekulationerna frodats huruvida Mark eller Jonas har träffat någon ny och flera gånger har de setts på tu man hand med yngre förmågor.

På sociala medier har Mark och Jonas även passat på att skicka pikar till varandra. Allra senast var det Jonas som såg till att ge Mark en pik utan dess like.

Mark Levengood hade nämligen lagt upp en bild på sig själv där han berättade att han missat att hoppa av färjan i Mariehamn och tvingades istället att åka till Helsingfors.

Ex-maken Jonas Gardell var inte sen på bollen och la upp en screenshot på Marks inlägg och menade på exets nyseparerade liv verkar gå ut på att missa färjor och fortsätter med att han har väntat på Mark i hela 33 år:

"Marks nyseparerade liv verkar huvudsakligen gå ut på att missa färjor, få motorstopp, missa nya färjor och få motorstopp igen. På scen har jag som ni vet skämtat om Mark och sagt att vi varit ihop i 35 år varav jag väntat på Mark i 33... och att det EU-bidrag jag får för att ta hand om den mannen täcker inte besväret. Som alla förstår var det inte nåt skämt. Så här har det varit alltid", skriver Jonas Gardell på Instagram.

FRÅN FÖRSTASIDAN