LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jonas Gardells kamp med hälsan – nu kommer det fram: ”Måste ha hjälp”

23 mar, 2023 
Jonas Gardell
Jonas Gardell har gästat Lotta Bromé i Halv tre med Lotta Bromé.
Under intervjun avslöjade han plötsligt sin okända hälsokamp.
– Jag fick ha en madrass på scengolvet, säger han i programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihopBrand logo
Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihop

Jonas Gardell, 59, har i höst premiär med sin nya show Man får inte leva om sitt liv – det är det som är själva grejen. I en intervju med Lotta Bromé, 58, berättar han nu om att han denna gång kommer att ta hjälp av Johan Glans, 48, för att skapa föreställningen.

Jonas Gardell om sin nya föreställning: ”Försöker göra allt lite annorlunda”

Lotta påpekar att Johan ska vara regissör vilket dock inte är den officiella titeln menar Jonas. Exakt vad Johans roll är framkommer inte helt men det råder inga tvivel kring att Jonas är nöjd över beslutet.

– Jag tänker bara att jag försöker göra allt lite annorlunda än vad jag har gjort tidigare i mitt liv. Det har bara blivit så. Ibland kommer man till vägskäl där man vet att nu kan jag gå åt ett helt annat håll och varje steg jag tar är ett nytt steg åt ett nytt håll. Det är en väldig frihet och då plötsligt gör jag om mig på en mängd sätt, säger han i radioprogrammet och fortsätter:

Annons

– Och bland annat då har jag Johan Glans som är världens roligaste som då ska hjälpa mig, jag vet inte om han tycker om att jag säger regissör men jag tänker att alltid säljer de några biljetter.

Sanningen om beslutet – Jonas Gardell bekräftar okända hälsokampen: ”Panikångestanfall”

Jonas har själv regisserat flertal föreställningar och det är också just därför han denna gången tar hjälp. Under intervjun framkommer nämligen att Jonas inte har mått helt bra under åren då han arbetat för hårt.

– Ja jag har regisserat många. Jag har regisserat Johan Glans också, Fredrik Lindström. Felix Herngren, Måns Möller och alla möjliga men jag fixar inte det längre. Jag kan inte göra något så här stort helt själv längre. Under Queen of fucking everything fick jag sådan yrsel under hela repetitionsperioden att jag fick ha en madrass på scengolvet och fick ligga ner och så där. Jag fick panikångestanfall vid första publikrepet och glömde texten helt. Så jag tänker att nu vid 60-årsålder måste jag börja ta hjälp när jag måste ha hjälp.

Lotta håller med om att det låter som ett sunt beslut.

FOTO: TT

Annons