Idol 2023 marknadsföring banner

Jonas Gardell om situationen med Mark Levengood: ”Vi vet inte själva”

28 mar, 2023 
I början av året meddelade gifta paret Jonas Gardell och Mark Levengood att de separerar.
När Jonas nyligen gästade Halv tre med Lotta Bromé talade han ut om hur deras situation ser ut idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihop
Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihop

Det var i januari som Mark Levengood, 58, och Jonas Gardell, 59, själva gick ut med att de nu separerar, efter 40 år tillsammans.

Jonas Gardell om seperationen från Mark: ”Kommer åldras ensam”

Nyligen gästade Jonas TV4:s Nyhetsmorgon och talade bland annat om hur tiden efter separationen med Mark har varit, och den verkliga anledningen bakom varför paret inte skiljer sig.

Under intervjun berättade Jonas att det ibland är svårt att ta in vad som har hänt och att han aldrig hade trott att seperationen skulle hända. Jonas uttryckte även att hans känslor kring seperationen med Mark är blandade, samtidigt som det är något läskigt så är det även början på något nytt.

Recept.se Nyhetsbrev

– I början tänkte jag så här: ”Hjälp, jag är 60 år och ensam. Jag kommer åldras ensam, dö ensam, katterna kommer hinna äta på mig innan någon hittar mig”, sa han och fortsatte:

– Jag tycker att det är fantastiskt att jag vid 60 års ålder fortfarande får förvandla mig till någon annan, någon ny, och se vad som kommer.

Jonas Gardell om situationen med Mark Levengood: ”Vi vet inte själva”

Nu har Jonas även öppnat upp om seperationen från Mark i Halv tré med Lotta Bromé. Under intervjun pratar han om sin situation med Mark – att de är separerade men inte skilda och att båda inte vet vad det betyder.

Annons

– Jag har ingen aning om vad som väntar och jag tycker att det är lite spännande i sig. Först tänkte jag såhär, det var såklart mycket också att jag och Mark har separerat även om vi då fortfarande är gifta och vi vet inte själva riktigt vad det betyder.

Jonas kommer även in på när Mark och han först blev ihop.

– När Mark och jag blev ihop 1986, fanns det inget sätt för homosexuella att reglera sin relation. Vi var tvungna att rita vår egna karta.

På samma sätt som de ritade sin egna karta förut – gör de på samma sätt nu.

– Nu när vi då har separerat så har vi då sagt till folks förvirrning att vi både ska vara vänner och inte skilja oss. På samma sätt som vi ritade vår egna karta förut vill vi rita vår egna karta nu.

FOTO: TT

Annons