Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jon Olsson och Janni flyttar efter lyxrenoveringen: ”Så rätt”

19 sep, 2018 
AvAgnethe Alm
Jon och Janni Olsson Delérs ny lägenhet iMonaco
Jon och Janni Olsson blev precis klara med renoveringen av lyxhuset i Marbella. Men nu har de beslutat sig för att flytta.
Annons

Bloggaren Janni Olsson Delér, 28, och Jon Olsson Delér, 36, har hunnit med en hel del på bara ett år. Förra året sålde de sin lyxvilla i Marbella med siktet på att hitta ett ännu mer spektakulärt och lyxigt hem. Och visst lyckades de. I november visade de stolt upp sitt nya enorma hus på Jons Youtube-kanal, där han har närmare 1,3 miljoner prenumeranter.

På det nya husets terrass valde Jon även att fria till Janni och i somras blev de äkta makar. Paret fick både bröllopsplaner och renoveringsplaner på schemat, men lyckades ändå fullfölja allting och i juli visade Jon upp resultatet efter totalrenoveringen på Youtube.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Lyxvillan i Marbella är dock inte det enda hemmet som paret har haft. De har även haft en lägenhet i Monaco. Den har de nu bestämt sig för att flytta ifrån. På sin blogg berättar Janni om deras beslut. De som följer paret har tidigare fått veta att Jon och Janni letat efter ett större och ljusare boende i Monaco.

Annons

”Vi bestämde oss för att flytta till en ny lägenhet, woop! Som ni vet har vi ju kollat på en hel del lägenheter senaste året, men alla har känts så sunkiga, tråkiga och framför allt dyra för vad man får… Hyrorna här är vääldigt höga, så jag har velat känna att det känns värt att lägga en stor summa pengar på varje månad, och det har jag inte känt ännu. Tills i går. W O W”, skriver hon i ett inlägg.

På bloggen visar Janni Olsson Delér upp den nya lägenheten i två plan, som hon själv beskriver som ”det modernaste” hon sett i Monaco. Tillgång till lägenheten får de redan på måndag.

”Snacka om spontant, men vi kände att vi aldrig skulle hitta en sån här lägenhet igen och idag skulle dom ha visningar för fyra andra par så vi tog den on the spot. Känns fantastiskt! Det kommer dock kännas konstigt att lämna vår lilla lya vi bor i nu, jag älskar ju den också och Jon har bott här i 14(!!!) år. Så det är väl på tiden att flytta. Jag kommer älska den nya så mycket mer”, skriver hon.

Annons

I kommentarerna strömmar gratulationerna in från Jannis följare, som är glada för makarnas skull.

”Men gud vad kuuuul!!! Grattis!! Underbart med spontana grejer, speciellt om man känner att det är så rätt. Bra beslut. Ska bli kul att följa denna process, som med huset som var såå spännande”, skriver en.

”Wow vilken lägenhet! Glad för er skull, så roligt! Grattis”, skriver en annan.

Se Jannis och Jons lyxiga lägenhet i Monaco här:

FOTO: IBL, privat

Annons