LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Janni Delérs blogg kraschade – efter nya bilderna

23 jul, 2018 
Malin Ljung
Janni Olsson Delérs blogg kraschade efter husbilderna
Janni Olsson Delér publicerade före- och efterbilder på sagohuset i Marbella. Då kraschade hennes blogg.
Annons

Influencer-paret Janni, 26, och Jon Olsson Delér, 34, har haft fullt upp de senaste månaderna. Förutom att planera och genomföra sitt sagobröllop som gick av stapeln för en månad sedan i Marbella, har de samtidigt helrenoverat sitt drömhus.

För några dagar sedan visade paret upp resultatet på Youtube och avslöjade att huset renoverats konstant i tre månaders tid.

Även om deras miljontals följare i vloggen fick följa med och se varenda vrå av lyxvillan så verkar intresset vara enormt. För när Janni Delér under söndagen meddelade på sin Instagram att hon lagt upp före- och efterbilder på sin blogg så tog det inte lång tid innan sidan kraschade. Något hon själv förvånat konstaterade på sin Instagram story.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Okej, ni kraschade min blogg (tack, haha)”, skrev Janni Delér och visade samtidigt felmeddelandet som dök upp istället för blogginlägget.

Efter en stund var problemet åtgärdat, men det är onekligen många som vill se resultatet. Bland annat har hela villan målats vit och detaljerna blivit mörkare, ny sten har lagts runt huset, poolen har lagts igen och en ny större har gjorts i ordning.

Utöver det har paret målat om hela insidan, bytt golv, bytt kök, renoverat badrum, förändrat tak bytt dörrar, och så vidare. Det är onekligen ett imponerande arbete som gjorts. Något Janni Delér är otroligt tacksam över:

“TACK till alla som hjälp oss att få till vårt drömhus, ni är bäst”, avslutar hon sitt inlägg.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons