hänt exklusivt

Bonde-Jon-Kristas relation till Robinson-profilen – privata samtalen

Jon-Krista i Bonde söker fru

Jon-Krista Johnsson från Bonde söker fru har haft kontakt med en tidigare Robinson-deltagare.
Nu berättar han om privata samtalen efter att fått kontakt på sociala medier.
– En jättefin person, säger Jon-Krista till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"
0:24

Efter reklamen: Bryter ihop efter händelsen: "Inte framför kameran"

(0:24)

Slå på ljud

Jon-Krista Johnsson, 29, har sökt efter kärleken i årets säsong av Bonde söker fru. Vad som skiljt Jon-Kristas gård från de andra böndernas är att han inte är en bonde utan en renskötare. Tittarna har under säsongen fåll hänga med på allt ifrån kalvmärkning till övernattning i en lappkåta.

Jon-Kristas okända relation till Robinson-deltagaren

I år har Jon-Krista följt Bonde söker fru flitigt, vilket kanske inte är så konstigt då han själv medverkar i programmet. Men vanligtvis blir det inte mycket tv-tid för renskötaren.

– Nej haha, jag kollar väldigt lite tv. Det är nu när man varit med i en sån här serie som man börjat titta på lite annat också. Man har fått upp ögonen för hur spännande det kan vara, säger Jon-Krista.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Någon som också vet hur det är att medverka i en produktion är Dennis Johansson som kammade hem vinsten i Robinson 2021, säsongen som spelades in i Sverige. Nu visar det sig att Bonde söker fru-profilen och Robinson-vinnare har haft kontakt.

– När det kom ut att jag skulle vara med i Bonde söker fru så skrev han till mig och önskade mig lycka till. Då såg jag att han hade varit här uppifrån och hade varit med i något program innan, Robinson då, så jag började skriva lite med honom, säger Jon-Krista till Hänt och fortsätter:

Dennis Johansson

Dennis Johansson är Jon-Kristas personliga tränare. Foto: TV4

– Han har gett mig lite tips och råd, lite stöttning och så erbjöd han mig hjälp med träning och att komma i form. Det är en jättefin person. Han har satt upp ett program, så vi pratar och så.

Detaljen som avgjorde slutvalet i Bonde söker fru

I slutvalet valde Jon-Krista brevskrivaren Ida. Tidigare har han berättat för Hänt om draget som avgjorde att valet landade på just henne.

– Jag velade en hel del den dagen, jag var aldrig riktigt hundra men det slutade att jag gick på min magkänsla. För på morgonen när jag vaknade så hade jag drömt om en person och jag kände att det där måste vara ett tecken.

Vad var det du drömde?

– Jag minns inte alls men jag minns att jag drömde om henne. Så det var nog ingen speciell dröm men att hon dök upp på det viset när jag skulle vakna till det måste betyda någonting. Det var det som fick vara det avgörande.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN