Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Jon-Kristas avslöjande om tjejernas beteende mot varandra på gården

17 dec, 2022 
JON KRISTA, BONDE SÖKER FRU 2022
I Bonde söker fru är det vanligt att tjejerna är svartsjuka på varandra. Men på Jon-Kristas gård hände det mest osannolika.
– Så fort kameran stängde av blev de galna, säger Jon-Krista till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Följ med hem till Jon-Krista: “Jag och…”Brand logo
Följ med hem till Jon-Krista: “Jag och…”

Årets säsong av Bonde söker fru bjuder i vanlig ordning på starka känslor, dramatik och kärlek på hög nivå.

En av bönderna som söker kärleken i år är renskötaren Jon-Krista Jonsson, 29. I sitt slutval stod det mellan Ida och Nathalie. Jon-Krista valde Ida och i nästa avsnitt väntar en härlig semester på Gotland för paret.

När flera tjejer dejtar en och samma kille brukar det generellt sett uppstå svartsjuka och intriger. Men nu har det hänt något oväntat – på Jon-Kristas gård blev det nämligen helt tvärtom!

Jon-Krista om sina tjejer på gården: ”Jag var utanför”

När Hänt når Jon-Krista berättar han om det osannolika.

Märkte du av någon svartsjuka mellan tjejerna?

– Haha, du ska veta det här tjejgänget! De blev ju bästa vänner hela bunten, jag blev nästan lite utanför kändes det som, säger Jon-Krista till Hänt.

Annons

Det slutade med att alla tjejerna till och med sov tillsammans och Jon-Krista blev den som hamnade utanför gänget.

– Jag hade ju förberett så att alla skulle få varsitt rum när de kom hit, jag tänkte “perfekt, då får de lite privatliv, de får ha det bra och inte bli påverkade”. Men det första de gjorde var att ta alla sängar och bära in i ett rum. De skulle bo alla fyra i ett rum. Så de bodde tillsammans och jag fick sova ensam, säger Jon-Krista till Hänt och fortsätter:

– Och de fortsatte sådär. När fyra blev tre, de bodde kvar, när tre blev två, de bodde kvar.

Jon-Kristas tjejer avslöjar relationen idag

Med andra ord var det inget svartsjuke-drama på det viset, utan snarare vänskap. Vännerna ska till och med ha skapat en egen hashtag.

– Det var inget drama på det viset. Det var mer såhär galenskaper. Det blev ju ett riktigt sådant här kärn-tjejgäng. Så när de drar igång och spinner lös, du vet då blir de ju helt galna. Jag kan inte ens prata framför kameran om vad de sagt, förklarar Jon-Krista och fortsätter:

– Jag kan säga såhär, de skapade en egen hashtag och allt vi gjorde kunde de förvränga på något vis. Så fort kameran stängde av blev de galna. Ja jag kan säga att jag kände mig utanför där.

Även nu efter inspelningarna har tjejerna fortsatt att umgås, något de gärna visar upp på sociala medier.

FOTO: TV4

Annons