Jon Henrik Fjällgrens besked efter succén i Stjärnornas stjärna

Jon Henrik Fjällgren

Jon Henrik Fjällgren är tävlar på lördag i finalen av TV4:s Stjärnornas stjärna efter att visat upp flera nya sidor av sig själv.
Gång på gång har han chockat tittarna med sina nya musikaliska kunskaper och nu har han dessutom ett helt nytt projekt på gång.

Årets säsong av Stjärnornas stjärna leder sig mot sitt slut. Under flera veckors tid har några av Sveriges största artister tagit sig ann olika musikgenren och gjort spektakulära framträdanden för att ta sig vidare i kampen om att bli årets Stjärnornas stjärna. Efter lördagens program som bjöd på pop och latino-framträdanden, visade det sig att det blir Jon Henrik Fjällgren och David Lindgren som möts i den stora finalen av TV4-programmet.

Jon Henrik Fjällgren har vecka efter vecka imponerat på tittarna när han lämnat jojken bakom sig och levererat inom allt från dansband till hårdrock. Hans breda talang har till och med överraskat hans familj. Efter att Jon Henrik sjungit Vikingarnas Höga berg djupa hav, berättade han om familjens chock.

– De tittade och tyckte att det var jäkligt bra, de visste väl inte att jag var så bra på den nivån, säger han och fortsätter:

– De tyckte att det var jättebra.

Efter missen i direktsändningen

När det i lördags var dags för Jon Henrik att plocka fram popstjärnan i sig, oroades gästcoachen Peg Parnevik för utmaningen. Peg hade under veckan agerat coach inom pop-genren och såg att Jon Henrik kunde komma att få det svårast av de tävlande.

– Jag tror att han hade nog tuffast av alla. Jag märkte på honom att han tyckte att det var lite jobbigt och var väldigt nervös av sig, berättade Peg för Hänt.

Inte nog med att behöva släppa loss inom en genre långt från sin egna, så upplevde även Jon Henrik teknikstrul under framträdandet. Det var när han sjöng Victor Leksells popdänga Svag som missen uppstod.

”Med gråten i halsen så vill jag tacka er för allt och för era röster. När jag sjöng Svag så sjöng jag i blindo hörde inte ett smack av vad jag sjöng och jag tänkte inom mig själv att detta kommer bli mitt fall”, skrev han på Instagram efter framträdandet.

Nya kryptiska beskedet

Trots missar och utmaningar tog sig Jon Henrik iallafall till final och nu visar det sig att han dessutom har ett annat spännande projekt på gång. I ett inlägg på Instagram delar han med sig om några fåtaliga ord om uppdraget.

”Stort tack till alla för fina gratulationer och för allt. Nu ska jag iväg på et annat uppdrag ikväll som ni kommer att kunna se på onsdag. Återkommer med mera information någon dag/Kramar”, skriver Jon Henrik i inlägget.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Senaste nytt