LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jon Henrik Fjällgren försvann från rampljuset – det gör han idag

21 apr, 2024 
Jon Henrik Fjällgren tog tittarna med storm när han ställde upp i Melodifestivalen 2023. Efter det har artisten inte synts till – fram tills nu. Nu berättar Jon Henrik om nya dokumentären.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nära vännens uppoffring för Jon Henrik Fjällgren – nu tar han över: ”Inte så jag hade tänkt”Brand logo
Nära vännens uppoffring för Jon Henrik Fjällgren – nu tar han över: ”Inte så jag hade tänkt”

Senast var 2023 med låten Where you are som tog Jon Henrik hela vägen till finalen.

Efter succén i Mello har Jon Henrik inte synts till på ett tag – fram tills nu. I nya SVT-dokumentären Mina världar berättar han öppenhjärtigt om sitt liv och sin historia.

Jon Henrik Fjällgren försvann från rampljuset

Nu berättar Jon Henrik för Hänt vad han har haft för sig sedan Melodifestivalen och vad tittarna kan förvänta sig av den nya dokumentären.

– Jag turnerade ganska mycket förra året. Att jag blir ganska personlig i dokumentären kanske har att göra med att den skildrade mig som person, inte som artist. Sen har det med tillit att göra. Jag litade på filmteamet från SVT och vi blev som en liten familj.

Planerna framöver är fokus på karriären och Jon Henrik har flera spelningar inbokade både i Sverige och utomlands.

– Jag ska ut på en mindre turné nu sista helgen i april och några spelningar i maj. Sen åker jag tillbaka till Colombia i juni. Jag ska även till Norge och Polen och spela i sommar. I höst har jag en större lite mer avskalad kyrkoturné runt om i landet.

FOTO: Mattias Hansson/TT, Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons