ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Johnny Edlind har förlovat sig – lyckan på resan med Filip Lamprecht

29 mar, 2023 
Filip Lamprecht
Filip Lamprecht befinner sig i Marbella och kärleken blomstrar.
Nu har nämligen den nära vännen Johnny Edlind förlovat sig – något som Filip fick vara med och fira på plats!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's DanceBrand logo
Kristin Kaspersens privata samtal med Petra Mede innan hon tackade ja till Let's Dance

Kristin Kaspersens, 53, son, Filip Lamprecht fyllde häromdagen 26 år och det har firats rejält. På sociala medier har han visat upp att födelsedagen uppmärksammats vid flera tillfällen. Först med vänner och familj i Stockholm och nu senaste i Marbella, Spanien tillsammans med flertal andra kända profiler.

Stora förlovningslyckan under Filip Lamprechts Marbella-resa

På Instagram syntes vännerna överraska Filip när han anlände till deras boende. Det visar sig nu uppstått mer lyckan än så under resan där Filip och hans vänner hunnit fira hans födelsedag. Under tisdagskvällen förlovade sig nämligen Filips nära vän Johnny Edlind, 29, med flickvännen Emelie Battah, 22. På Instagram visar de upp den stora lyckan.

Annons

”För alltid”, skriver Johnny till bilderna på sig och sin numera fästmö.

Under inlägget regnar det in gratulationshälsningar från kända och okända. Bland annat har Danny Saucedo, Sigrid Bernson och Simon Sköld kommenterat lyckan.

I ett meddelande till Hänt berättar även influencern Sebastian Tadros, 25, om kvällen som blev en stor succé. Han är nämligen även han med på resan.

”Det har varit en resa som anordnas av vårt management We Grow People MGMT. Varit här för lite teambuilding aktiviteter, njuta, frieri (Johnny och Emelie) och såklart passade vi också på att fira Filips födelsedag när vi var här! Har varit en otrolig resa med ett lika otroligt team! Så tacksam för allt och alla på den här resan”, skriver Sebastian i ett meddelande till Hänt.

Hur känns det att få uppleva frieriet?

”Det känns helt oroligt! Känns så fint att vara med i ett tillfälle dom kommer komma ihåg i resten av deras liv Jag kan bara referera till mig själv och den kärlek jag har till min familj och andra relationer med vänner osv men gårdagen var verkligen något utöver det vanliga!Vi alla har hittat kärleken lite extra den här veckan”.

Filip Lamprecht och Johnny Edlinds relation

Det är inte första gången som Filip och Johnny reser tillsammans. Förra våren var nämligen duon iväg på en resa i Mexiko som det dök upp en hel del bilder ifrån.

Johnny är tidigare känd från Paradise hotel som han medverkade i 2015. Sedan dess har han arbetat som modell och influencer.

Tillskillnad från Johnny som ni är förlovad visar sig inte Filips kärleksliv gå riktig lika bra. Nyligen bekräftade han nämligen att han är singel.

FOTO: TT/Instagram

Annons