TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Filip Lamprecht om kärlekslivet – bekräftar relationsstatusen

22 mar, 2023 
FILIP LAMPRECHT
Filip Lamprecht har varit singel sedan uppbrottet från Peg Parnevik.
Nu kommer han med ett nytt besked om hur det egentligen ligger till på kärleksfronten!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”Brand logo
Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”

Filip Lamprecht är en av svenska folkets mest omtyckta tv-profiler. År 2021 ställde han upp i Let's dance och kammade hem segern tillsammans med danspartnern Linn Hegdal.

Nu är han återigen högaktuell i ett tv-program, nämligen Hela Kändissverige bakar. Där tävlar han tillsammans med Michel Tornéus och än så länge har de klarat av tävlingen med bravur.

Något som alltid varit ett hett samtalsämne när det gäller Filip är hur det ser ut i hans kärleksliv. Under Let's dance-tiden var han fortfarande tillsammans med ex-flickvännen Peg Parnevik, 27, Men kort efter tävlingen så gick de ut med att de gått skilda vägar.

Filip Lamprechts värderingar i en partner

Sedan dess har mycket hänt. Peg har funnit kärleken på nytt och det är musikproducenten Jesper Nicklasson, 26, som fångat hennes hjärta. Men för Filips del har det inte varit någon ny – åtminstone utåt sett.

Annons

Filip har tidigare berättat om vad han tycker är viktigt i ett förhållande.

– Folk måste börja rannsaka sig själva och ”face the truth”. Att lära sig förstå vad man prioriterar. För mig är det så att jag behöver en person som är enkel och det har inte jag fattat, sa Filip i Filip Dikmens podd Bete dej.

Han fortsatte med att förklara att han har haft en tendens att dra sig till en situation där han ska hjälpa och tillfredsställa andras behov före sina egna.

– Jag behöver hamna i en situation där det inte finns något att rädda. Där det inte finns behov som den andra har som jag behöver ta före mina egna, avslutar han med.

Filip Lamprechts nya besked om relationsstatusen

Men nu kommer Filip med ett svar om hur det står till med kärlekslivet i en intervju med Aftonbladet. Han förklarar att relationsstatusen är oförändrad.

– Den är oförändrad, säger Filip och förtydligar att han fortfarande är singel.

Han berättar vidare att han i nuläget inte är så bra på att dejta på grund av sitt hektiska liv.

– Det är skola, det är jobb och det är plugg. Men jag är i ett läge där jag är taggad, jag vill göra mycket. Jag vill resa, jag vill jobba, jag vill plugga, jag vill göra de här grejerna och sedan så småningom landa, säger Filip och konstaterar:

– Jag är singel och lycklig skulle jag säga.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons