ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Filip Lamprecht om att tävla med Let's dance-profilen – så är relationen

21 feb, 2023 
Filip Lamprecht är aktuell i ett nytt TV4-program.
I samma veva väljer han att sätta ord på att tävla igen med Let's dance-profilen som han fann efter programmet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så blev Tennessee Tears ett par: ”Råkade bli kära på vägen”Brand logo
Så blev Tennessee Tears ett par: ”Råkade bli kära på vägen”

Filip Lamprecht, 25, är Kristin Kaspersens förstfödda son som har många strängar på sin lyra. Förutom att vara företagare, tv-personlighet och influencer har han även vunnit Let's dance!

Året var 2021 när han och danspartnern kammade hem finalen mot artisten Anis don Demina.

Sedan vinsten har Filips karriär tagit fart och nu är han aktuell i ett nytt program med en Let's dance-profil. Men hur ser deras relation ut?

Filip Lamprecht och Michel Tornéus i program tillsammans

Faktum är att Filip Lamprecht och friidrottaren Michel Tornéus ska tävla tillsammans i Hela Kändis Sverige bakar 2023. Även Michel Tornéus var med i Le't dance 2021 och kom väldigt långt i tävlingen!

När Hänt intervjuade Michel Tornéus på premiären av Furuviksparken berättade idrottaren att han hade planer på att medverka i fler tv-program! Men vem kunde ana att det skulle röra sig om ett bakprogram med Filip Lamprecht?

Annons

– Jag jobbar som produktionsledare på en byrå, försöker hitta på lite saker, hoppar in på lite roliga tv-produktioner här och där, säger Michel om tiden efter sin Let's dance-resa och fortsätter:

– Är det något jag känner är kul så är jag alltid intresserad av att höra! Men att hela tiden att synas i tv är inte mitt mål. Utan jag vill hitta på roliga saker, som Let's dance det var en utmaning, jag gillar att utmana mig själv.

Michel Tornéus och Filip Lamprecht tävlade i Let's dance samtidigt och har sedan dess umgåtts! Förra året gick de på röda mattan tillsammans under TV4:s och Unicefs årliga insamlingsgala Världens viktigaste kväll – och roligaste.

Filips första ord om att tävla med Michel Torneús – så är deras relation

Filip har nu själv valt att berätta om känslorna att tävla i Hela kändis Sverige bakar med just Michel.

”Det stämmer! 7/3 klockan 20:00 får ni se dessa två cupcakes underhålla er med att ge oss på bakning! Vi gör det med ett otroligt gäng och jag kan inte skillnad på bakpulver och vaniljsocker så missa inte detta! Kram på er!”, skriver Filip intill en bild på honom och Michel.

Så fint att ni fann varandra efter Let's dance, stort lycka till i nya tävlingen!

Hänt har sökt Filip Lamprecht för en kommentar

FOTO: TV4 / TT

Annons