TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

John Lundviks okända familjelycka med hemliga flickvännen

15 maj, 2020 
John Lundvik och Jotta
Let's dance-aktuella John Lundvik uppdaterar flitigt sina sociala medier, men det är inte allt för ofta han delar med sig om sitt privatliv.
För Hänt berättar artisten om förändrade relationen till flickvännen Jotta Martidou efter beslutet att medverka i Let's dance.
Annons
Intervju med Let's dance-aktuella John LundvikBrand logo
Intervju med Let's dance-aktuella John Lundvik

John Lundvik, 37, vann svenska folkets hjärtan när han 2019 klev ut på Melodifestivalens scen med låten Too Late for Love. Bidraget tog sig hela vägen till finalen av Eurovision Song Contest vilket innebar att John fick representera Sverige inför hela Europa.

Nu är han återigen aktuell i tv-rutan, denna gång är det Johns danskunskaper som ska sättas på prov och hittills har artisten levererat allt från Paso doble till Samba.

I kvällen avsnitt av Let’s dance kommer John inte bara dansa tillsammans med proffsdansaren Linn Hegdal, 24, utan även med den tidigare Let’s dance-vinnaren Kristin Kaspersen, 50. Detta var en nyhet som en exalterad John delade med sig av på Instagram tidigare i veckan.

Jottas ord om Johns karriär

Något som John dock inte uppdaterar allt för mycket om på sina sociala medier är sitt privatliv. John Lundvik, som nästintill har hundratusen följare, delar flitigt med sig av inlägg relaterade till jobb, men det är inte allt för ofta som han uppdaterar om familjelivet.

Annons

John och flickvännen Jotta Martidou har varit tillsammans i över åtta år. Tillsammans har de dottern Naomi, 5, och sonen Michael, 3.

När Hänt träffade paret innan John skulle ge sig ut på Diggiloo-turné förra sommaren, förklarade Jotta sin syn på sambons hektiska liv.

– Det känns väldigt bra, jag är väldigt stolt över honom. Alla hans framgångar har han arbetat väldigt hårt för i flera år, sa Jotta då till Hänt.

Förändringen efter Let’s dance

Även om hela familjen hängde med på turnén under några veckors tid, erkände John tidigare i våras för Hänt att Jotta var ganska glad nu när han skulle spendera kommande månader på hemmaplan. Det var i samband med pressträffen för Let’s dance som John berättade om förändringen som programmet medförde.

– Hon är nog jättelycklig för att nu är inte jag direkt på turné. Nu åker jag från Lidingö till Gärdet och tillbaka. Så jag är inte så långt bort ifrån hemmet, så hon är väldigt glad för det, säger han och fortsätter:

– Hon tyckte det var jättekul att jag ska vara med och att jag framförallt vågar ta det steget och göra det här eftersom att jag inte har dansat förut.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons