LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Johannes ”Leonidas” Ulmefors och Vanessa Sarossy väntar barn

04 sep, 2021 
JOHANNES LEONIDAS, VANESSA SAROSSY
Ex on the beach-paret Johannes Leonidas och Vanessa Sarossy väntar sitt första gemensamma barn.
Det avslöjar de nu på Instagram.
”Half of me, half of you”, skriver Johannes.
Annons
Nicole Falciani om att ta över efter Rebecca Stella: "läskigt"Brand logo
Nicole Falciani om att ta över efter Rebecca Stella: "läskigt"

Johannes Ulmefors, 26, gjorde stor succé när han klev in i Ex on the Beach första säsong. Snabbt blev han en av programmets absolut största profiler och fick smeknamnet Leonidas. Idag är han tillsammans med Vanessa Sarossy, 22, som också har medverkat i Ex on the beach och paret väntar nu barn.

Efter tre säsonger försvann han däremot från serien och han har tidigare förklarat för Hänt att det hela grundade sig i konflikter med produktionen. Det var efter upprepade bråk och skandaler inne i huset som redaktionen tog beslutet att inte längre ha med honom i programmet.

– De har något emot mig. Jag tycker inte illa om dem eller så. Men alltså, jag vet ju vilka de här tjejerna är och de tycker inte om mig, sa Johannes då till Hänt.

Johannes Leonidas dömdes till fängelse för misshandel

Under våren 2018 spreds ett videoklipp med Johannes på olika webbsajter. I klippet kunde man se hur han slår en annan man.

Annons

– Jag skäms varje gång jag ser det. Söker man på mitt namn kommer klippet upp. Det gillar jag inte, sa Johannes då till Aftonbladet.

Johannes hamnade även i ett bråk på en lokal pizzeria i Stenungsund, där han bor. Han blev då serverad sås på sin pizza utan att ha beställt det och det blev droppen för tv-profilen. Han gillar nämligen inte pizza med sås på och hävdade att pizzabagaren borde vetat om det.

Efter det följde en hotfull och fysisk dispyt mellan de båda.

– Han började puttade ut mig ur lokalen. Då är det klart att jag kan försvara mig. Så jag drog en hård spark som träffade honom i bröstkorgen, förklarade Johannes då.

Efter de båda händelserna dömdes han till 10 månaders fängelse och 14 000 kronor i böter. Detta var dock något han ville överklaga. Det har även spridits ett annat klipp på internet som visar när Johannes hamnade i bråk med en grupp killar. Efter detta blev han dömd för misshandeln till fyra månaders fängelse. Detta var återigen något som Johannes skulle överklaga.

Annons

– Det är så konstigt. Jag skyddade min lillebror som hade blivit slagen av de här killarna. Men jag kommer att överklaga så jag tror inte att det kommer att bli något fängelse. Jag tror inte fängelse är något för mig, berättade han då för Hänt.

Johannes Leonidas väntar barn med flickvännen

Johannes Leonidas har tidigare haft kärleksrelationer med tv-profilerna Diana Baban och Josephine Qvist. Men idag är han alltså tillsammans med Vanessa Sarossy. Vanessa medverkade i Celebrity ex on the beach säsongen 2020.

Och nu väntar paret sitt första barn ihop! På Instagram skriver de nu om den stora familjelyckan!

”Half of me|half of you been busy growing a BABY in my belly!!”, skriver Vanessa till en bild på henne och Johannes.

”half of me half of you”, skriver Johannes till samma bild.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, INSTAGRAM

Annons