LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Johannes Bah Kuhnke fångad på intim bild med kvinnligt sällskap – efter skilsmässan

20 sep, 2023 
Johannes Bah Kuhnke
Nyskilda Johannes Bah Kuhnke har en fullspäckad höst.
Nu har han fångats på en intim bild med kvinnligt sällskap under den nya skräckshowern 2:22 A ghost story.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gabriel Odenhammar berättar om den stora kollapsen: ”Självmordstankar”Brand logo
Gabriel Odenhammar berättar om den stora kollapsen: ”Självmordstankar”

I slutet av augusti kom det fram att EU-politikern Alice Bah Kuhnke, 51, och skådespelaren Johannes Bah Kuhnke, 51, hade skilt sig. Skilsmässan gick igenom redan i juni efter att ha lämnats in i maj.

Det tidigare paret hade då inte levt tillsammans under en längre tid men det hela har gått under radarn.

”De har varit separerade i flera år men på grund av skyddade personuppgifter skickades de slutgiltiga pappren in i våras”, skrev politikerns pressekreterare Thea Hambleton i ett sms till Expressen.

Intima bilden på Johannes Bah Kuhnke och Johanna Nordström

Under hösten är Johannes aktuell med en helt ny föreställning, det är skräckshowen 2:22 A ghost story som sätts upp på Rival och Intiman i Stockholm. I rollerna hittar vi förutom Johannes, även Johanna Nordström, Adam Pålsson och Rakel Wärmländer.

Annons

”Jag har länge velat spela teater och prova något annat än humor, så jag är peppad på att få göra en seriös dramaroll”, sa Johanna Nordström i ett pressmeddelande inför premiären.

I föreställningen spelar Johannes och Johanna ett par och de båda skådespelarna har fått finfina recensioner för sina insatser. Och visst ser de ut att gå fullt in i sin roll, Johanna har nämligen delat med sig av en tjuvkik från där paret står tätt omfamnade av varandra.

Johannes bah Kuhnke och Johanna Nordström
Foto: Insta

Sanningen om Johanna Nordströms kärleksliv – så träffade hon pojkvännen Adam

När det gäller Johannas kärleksliv utanför scenen är hon tillsammans med kärleken Adam Smedberg. Turturduvorna träffades i oktober 2021 när Johanna var på turné med sin show Ring polisen.

– Jag förstod att det kanske var ett slags dejt. Adam var jättenervös och hade druckit några bärs med sina kompisar innan. Jag hade giggat och var spiknykter. Vi klickade direkt och hade så jäkla kul, har Johanna tidigare sagt till Amelia om mötet.

I samma intervju avslöjade Johanna att hon och pojkvännen gärna vill ha barn tillsammans men att det inte är något som kommer att ske just nu.

FOTO: TT/Instagram

Annons