LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Johanna Nordström avslöjar framtidsplanerna med pojkvännen Adam

06 jul, 2023 
Frida Eklöf
Johanna Nordström och Adam Smedberg
Komikern Johanna Nordström och pojkvännen Adam Smedberg träffades under Johannas turné.
Tre månader senare bodde de tillsammans.
Nu avslöjar Johanna framtidsdrömmarna med pojkvännen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johanna Nordström, 5 saker du inte visste om komikernBrand logo
Johanna Nordström, 5 saker du inte visste om komikern

Influencern, komikern och publikfavoriten Johanna Nordström, 27, gjorde sig till ett välbekant namn på Twitter för flera år sedan, och därefter har karriären gått som på räls.

Idag driver Johanna podcasten Ursäkta tillsammans med vännen och kollegan Edvin Törnblom. Podcasten är en av Sveriges mest lyssnade podd och varje vecka släpps ett nytt avsnitt där duon pratar om allt mellan himmel och jord.

Hon har även varit på turné med sin egen liveshow Ring Polisen, medverkat i Masked Singer och suttit som programledare i Talang.

Så träffades Johanna Nordström och pojkvännen Adam

Johanna har minst sagt många bollar i luften och den ena dagen är aldrig den andra lik. Det var under hösten 2021, samtidigt som Johanna var på turné med liveshowen Ring Polisen, som komikersensationen fann kärleken i pojkvännen Adam Smedberg.

Annons

Turturduvorna träffades i oktober 2021 och i en intervju med Amelia har Johanna berättat hur paret träffades.

De följde nämligen varandra på Instagram och när Johanna var i Göteborg med sin turné fick hon ett meddelande av den dåvarande Göteborgsbon Adam som frågade om de skulle ta en öl.

Sagt och gjort, efter Johannas två shower den kvällen mötte hon upp Adam ute på stan vid 23.30 och sedan dess har kärlekshistorian varit ett faktum.

– Jag förstod att det kanske var ett slags dejt. Adam var jättenervös och hade druckit några bärs med sina kompisar innan. Jag hade giggat och var spiknykter. Vi klickade direkt och hade så jäkla kul, säger Johanna till Amelia.

Johanna Nordströms framtidsplaner med Adam Smedberg

Kärleken mellan Johanna och Adam gick inte att ta miste på och tre månader efter att de sågs i Göteborg flyttade de ihop i Johannas lägenhet i Stockholm.

Annons

Snart har paret varit tillsammans i två år och kärleken står sig fortfarande lika stark som den gjorde den där kvällen i oktober.

– Han är ju tre år yngre än jag. Först blev jag lite avskräckt av det, men han känns äldre än jag i sitt sätt att resonera och har ett extremt tålamod. Adam förstår mig när jag är i min icke-tålamods-stress och är enormt rolig. Det var naturligt att det skulle vara vi, säger Johanna och fortsätter:

– Vi har blivit bästa kompisar och älskar att hänga med varandra. Han är mjuk. En snällis. Det är skönt. När man var yngre skulle det helst vara någon bad boy och man blev behandlad som skit.

Hur ser framtidsplanerna då ut för Johanna och Adam? Johanna är just nu aktuell med förberedelserna inför den internationella skräcksuccén 2:22 – A Ghost story som har premiär i Stockholm i september senare i år. Och för Adams del väntar fortsatta studier inom tv-produktion.

Men visst verkar paret ha planer på att skaffa barn i framtiden, men det kommer dröja ett tag till.

– Jag har kommit till en plats i livet där jag är nöjd. Jag är en sökare och längtar efter att få känna nya saker. Adam vill också gärna ha barn, men det får dröja lite. Innan dess vill han uppfylla sina drömmar, säger hon till Amelia.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons