LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Johanna Lind Bagge och Anders Bagges koppling till kronprinsessan Victoria

22 maj, 2023 
Jonna Lawaetz
Johanna Lind Bagge och maken Anders Bagge har haft en fullspäckad vår med Let's dance och Idol – men sommaren väntas bli lugnare.
Nu avslöjas parets planer med kronprinsessan Victoria.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här stormar Anis Don Demina intervjun med Anders BaggeBrand logo
Här stormar Anis Don Demina intervjun med Anders Bagge

Entreprenören och PR-kvinnan Johanna Lind Bagge, 51, gjorde stor succé i årets säsong av Let's dance, när hon dansade sig raka vägen in i svenska folkets hjärtan. Hon slutade på en femteplats i tävlingen, men trots förlusten var hon väldigt nöjd med sin medverkan och pratar med stor värme om programmet och de andra dansparen.

– Nej men alltså såhär är det, alla är fantastiska duktiga och vi har varit med väldigt väldigt länge. Det är en sådan enormt jämn nivå på allting så det är verkligen hugget som stucket sådär, sa Johanna till Hänt och fortsatte:

– Men alltså Tobias är ju fantastisk! Jag hade inte kunnat ha någon bättre som hade kunnat plocka fram allt han gjort med mig, så det är jag verkligen jättetacksam för. Men det är inte färdigt här.

Annons

Anders Bagges reaktion – efter Johanna Lind Bagges förlust

Trots att Johanna säkerligen gärna hade fortsatt sin resa i Let's dance, tyckte hon att det var väldigt skönt att komma tillbaka till vardagen och hem till maken Anders Bagge, 55, och parets alla hundar. Något som Anders håller med om.

– Hundarna var överlyckliga, alla bara hoppade i sängen och låg på mig. Jag låg under som en madrass och de ville inte att jag skulle gå därifrån, säger Anders till Expressen och skämtar om att det är skönt att få sin fru tillbaka.

Let's dance-bubblan är alltså spräckt för paret Bagge och de kan återgå till sin normala vardag. Johanna har tidigare berättat för Hänt vad hon har för planer framöver.

– Ja vad händer inte? Nej men det är ju inte så att man inte har något att göra, det gäller att ta igen så mycket man kan. Så jag har massor, livet står och bankar på dörren. Så det finns verkligen hur mycket som helst att göra, så det är inga problem, berättade hon då.

Annons

Anders å sin sida har fullt upp med vårens Idol-turné som fortsätter under hösten. Ett annat projekt som hamnat åt sidan under våren är parets flytt till Rastaborgs slott på Ekerö utanför Stockholm.

– Man bor fortfarande i flyttkartonger, det är mer en livsstil nu känner jag. Man får ta det bit för bit. Det är lite allmänt kaos, precis som vanligt, säger Johanna till Expressen.

Anders Bagges och Johanna Lind Bagges koppling till kronprinsessan Victoria

Men Johanna och Anders har också lite av ett kungligt uppdrag inplanerat i sommar. Den 8 juni ska paret inviga ett nytt akvarium på Nordens Ark för några av världens mest hotade sköldpaddor tillsammans med självaste kronprinsessan Victoria.

– Det blir som en liten utflykt, det ser vi fram emot, säger Johanna till tidningen.

Ett minst sagt ärofyllt uppdrag för Johanna och Anders!

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Claudio Bresciani / TT

Annons