ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Bagges starka reaktion efter Johannas förlust i Let’s dance

07 maj, 2023 
JOHANNA LIND BAGGE, ANDERS BAGGE
Johanna Lind Bagge blev den som fick lämna Let's dance efter Disney-kvällen.
Nu berättar hon om maken Anders Bagges reaktion...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här stormar Anis Don Demina intervjun med Anders BaggeBrand logo
Här stormar Anis Don Demina intervjun med Anders Bagge

Efter lördagens Disney-tema i Let's dance blev det tyvärr Johanna Lind Bagge, 51, och hennes danspartner Tobias Wallin, 44, som fick tacka för sig. Paret är ändå nöjda med sin insats och de har ju faktiskt tagit sig väldigt långt!

– Nej men alltså såhär är det, alla är fantastiska duktiga och vi har varit med väldigt väldigt länge. Det är en sådan enormt jämn nivå på allting så det är verkligen hugget som stucket sådär, säger Johanna till Hänt och fortsätter:

– Men alltså Tobias är ju fantastisk! Jag hade inte kunnat ha någon bättre som hade kunnat plocka fram allt han gjort med mig, så det är jag verkligen jättetacksam för. Men det är inte färdigt här.

Och här står dansparet vid sina ord. En fika är nämligen inbokad, redan nu i veckan.

Annons

”Men, fika o mys i veckan e inbokat. Så kommer få en dos Johanna ändå”, skriver Tobias på Instagram.

Därför har inte Anders och Johanna Bagge fått tid ihop

Johanna och Tobias föll precis innan kvartsfinalen som drar igång nästa vecka. Då är det ABBA-tema som står på agendan och det är alltså bara fyra danspar kvar i tävlingen inför den omgången. Och om bara tre veckor står det klart vem som vinner hela kalaset och kammar hem den åtråvärda glasskon.

Något som är allmänt känt när man är med i Let's dance är att det tar mycket tid och ibland kan det bli svårt att hinna med allt annat man har i livet, som jobbet och familjen.

Johanna har tidigare berättat för Hänt att hon och hennes älskade make Anders Bagge, 55, fått väldigt lite tid med varandra under Let's dance-bubblan. Speciellt eftersom Anders också haft fullt upp den senaste tiden med inspelningarna av höstens säsong av Idol!

Anders Bagges starka reaktion – efter Johanna Lind Bagges förlust

Efter förlusten i Let's dance berättar hon nu för Hänt om Anders reaktion. Han är såklart glad att hans fru kommer att vara hemma mer igen!

– Ja, jag tror att ingen är nog gladare än han, va, säger Johanna och skrattar.

Vad händer nu för dig då?

– Ja vad händer inte? Nej men det är ju inte så att man inte har något att göra, det gäller att ta igen så mycket man kan. Så jag har massor, livet står och bankar på dörren. Så det finns verkligen hur mycket som helst att göra, så det är inga problem.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons