ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Johanna Lind Bagge om tiden efter Let's dance – har ingen kontakt

22 jun, 2023 
Moa Risberg
Jennifer Iversen
Johanna Lind Bagge.
Johanna Lind Bagge deltog i årets upplaga av TV4:s succéprogram Let's dance.
Men nu berättar hon att hon inte träffat någon av deltagarna sedan finalen.
Annons
Johanna Lind Bagge om sonen Daniel – därför dyker han inte upp på Let's DanceBrand logo
Johanna Lind Bagge om sonen Daniel – därför dyker han inte upp på Let's Dance

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Under våren kunde vi se Johanna Lind Bagge, 51, i årets upplaga av TV4:s succé program Let's dance.

Johanna och danspartnern Tobias Wallin, 44, tog sig hela vägen till säsongens åttonde program, men tvingades tyvärr lämna efter att ha åkt ut i en dans-duell mot artisten Renaida Braun, 25, och och dansaren Tobias Bader, 37.

Nu berättar Johanna Lind Bagge om den intensiva tiden efter programmet och varför hon inte haft någon kontakt med de andra deltagarna i Let´s dance idag.

Let´s dance var ju en galen resa som det är för alla som är inne i den här bubblan och jag tror inte man förstår förens man är inne i det. Eftersom det är varje dag och det är mycket logistik med hundar, jobb och allt annat runt omkring, inklusive flytt och packning, säger Johanna till Hänt.

”Vi har inte hunnit ett dugg”

För ett tag sedan sågs deltagarna och dansarna från programmet för att fira dansaren Tobias Karlsson, 46, något som Johanna inte kunnat medverka på då hon haft fullt sedan hon åkte ut från programmet.

Annons

– Jag gick på och jobbade, spelade in direkt på måndagen, så jag har jobbat fullt ös sedan dess, säger Johanna.

Under årets säsong av Let´s dance blev deltagarna väldigt nära vilket tittarna tydligt kunde se när de följde programmet. Johanna berättar nu att hon inte träffat någon annan deltagare sedan final avsnittet av Let´s dance då Hampus Hedström, 26, kammade hem vinsten tillsammans med danspartnern Ines.

– Vi har inte hunnit ett dugg, det har varit jobb, jobb, jobb hela tiden och det är likadant för alla, man hinner inte. För det är också mycket man ska ta igen efter allting.

Flytten från lyxhuset på Ekerö

Utöver jobb har Johanna och maken Anders Bagge, 55, som gifte sig 2018 och har nyligen påbörjat den stora flytten från Bagges lyxhus på Ekerö, till Rastaborgs slott ett 1600-talshus som blir parets första gemensamma hem. Slottet som paret ska flytta in i ligger på Ekerö och prislappen för slottet ligger runt 40 miljoner kronor och kvadratmeterytan är runt 1 500.

FOTO: TV4/HÄNT

Annons