LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Johanna Lind Bagge om utseendet – tråkiga förändringen: ”Inte roligt”

15 dec, 2023 
JOHANNA LIND BAGGE
Johanna Lind Bagge är allmänt känd för sitt långa och fantastiska svall. Men under årens lopp har hon fått allt tunnare hår. Nu berättar hon om sorgen.
”Det var såklart inte roligt då håret ändå är en viktig bit.”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

En dag med Johanna Lind Bagge och 150 kilo hundarBrand logo
En dag med Johanna Lind Bagge och 150 kilo hundar

Johanna Lind Bagge, 52, och maken Anders Bagge, 55, är ett av Sveriges hetaste kändispar. Det senaste året har det handlat mycket om deras boendesituation. De har nämligen lagt vantarna på Rastaborgs slott – men hittills har de inte helt och hållet flyttat in utan slottet har nästan blivit som en arbetsplats.

– Vi har inte riktigt flyttat än, vi är fortfarande lite mitt emellan. Vi har fortfarande vårat gamla hus så vi har två hus helt enkelt. Vi bor och är skrivna på det gamla huset men vi har firmorna och företagen på Rastaborg.

I våras kunde vi även se Johanna dansa i Let's dance. Det visade sig att hon var en riktig talang och hon slutade på en femte plats i tävlingen.

Johanna Lind Bagge om håravfallet

Något som är allmänt känt när det kommer till Johanna Lind Bagge är att hon älskar hundar, skönhet och hår. Själv har hon ju ett underbart långt och fint hårsvall men nu berättar hon att det brukade vara ännu tjockare.

Annons

”Jag har ju gjort en riktigt hårresa kan man säga och har alltid haft mycket hår som ni ser.”, skriver hon på sin blogg.

Hon berättar vidare om året 2018 då hon hade väldigt fullt upp. Det var bland annat då som hon gifte sig med Anders.

”Mitt hår mer eller mindre "rasade" 2018 på grund av flera omständigheter. Dels både en inre och yttre stress som det var extremt mycket av just då (inte för att det är mycket bättre nu, haha.) Men utöver det så var det stora problem med vattnet som var full av metaller vilket gjorde att förutom att jag såg ut som "Schreck" i håret och gick från en blond till en grön hårnyans så gick även håret av.”

Johanna Lind Bagge om hårförändringen

Johanna berättar vidare om stressen som ledde till håravfall. Att hon tappade så mycket hår är givetvis ingenting som hon tyckte var särskilt kul.

”Det var såklart inte roligt då håret ändå är en viktigt bit. Det blev en tuff hårresa tillbaka som tog tid och när väl håret börjat återhämta sig blev det ytterligare ett stort slitage genom Let´s Dance och utöver det så påverkas håret enormt mycket när man blir äldre då håret blir generellt sätt mycket tunnare.”, skriver hon på bloggen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons