ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Johanna Lind Bagge om bråken med Anders Bagge: ”Mycket känslor”

22 sep, 2022 
Johanna Lind Bagge och Anders Bagge
Makarna Johanna Lind Bagge och Anders Bagge gifte sig sommaren 2008.
Nu avslöjar Johanna att känslorna ibland svämmar över och att relationen kan kantas av bråk.
– Anders har känslorna utanpå kroppen, säger hon till Hänt.
Annons
Johanna Lind Bagge om bråken med Anders Bagge: ”Mycket känslor”Brand logo
Johanna Lind Bagge om bråken med Anders Bagge: ”Mycket känslor”

Turturduvorna Anders Bagge, 54, och Johanna Lind Bagge, 50, är ett av Sveriges kanske gulligaste kändispar. Vi har tidigare fått hänga med hemma hos makarna i deras egna realityprogram Cirkus Bagge.

Idag syns de båda ständigt i olika tv-program och just nu är Johanna aktuell som en av deltagarna i Mullvaden, något som hon tidigare berättat om för Hänt.

Sanningen om äktenskapet: ”Olika åsikter”

Anders och Johanna är varandras största fan, de finns alltid vid varandras sida för att stötta och peppa. Även om kärleken blomstrar mellan makarna så har även de dispyter ibland.

För Hänt berättar nu Johanna om när hon och Anders kan hamna i luven på varandra.

– Det är mycket känslor och så. Bråkar, det är klart att vi gör det som alla andra men det handlar mest egentligen om att Anders har känslorna utanpå kroppen. Jag är mer ankaret som är lugn, säger Johanna och fortsätter:

Annons

– Men jag tror att om man inte har olika åsikter ibland så är det inte ett hälsosamt förhållande, utan det är bara bra. Men det verkligen är ingenting som är långsiktigt utan snabba känslor som går över lika fort. Så inte mer än något annat faktiskt.

Så agerar Johanna och Anders under ett bråk

Även om det inte är allt för ofta som Johanna och Anders bråkar så har de en bra taktik för hur de hanterar sådana situationer.

Är ni ett sånt par som skriker och sen är allt bra, eller pratar ni bara. Hur hanterar ni sånt?

– Nej men om det är något som är en diskussion så låter vi det aldrig bli en diskussion eller går in i det. Då är det bättre att man går ut med hundarna och låter känslorna i så fall landa och så brukar det ge sig, förklarar hon och fortsätter:

– Men musiker, mycket känslor och så vidare. Men precis som det ska vara, tänk om man inte hade känslor så här som en hjärtfrekvens utan bara helt plant då vore man ju död.

FOTO: TT

Annons