ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så firades Anders Bagge av frun Johanna Lind Bagge – lyxiga gåvan

17 jan, 2024 
Anders Bagge har fyllt år!
Nu avslöjar hustrun Johanna Lind Bagge detaljer om firandet och vad hon gav sin make i present.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ombytta roller – Anders Bagge gör en Idol-auditionBrand logo
Ombytta roller – Anders Bagge gör en Idol-audition

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge möttes första gången på en middag för över 20 år sedan. Men när Anders fick reda på att Johanna blivit singel slängde han iväg ett sms och resten är historia!

Paret bor idag ute på Ekerö och kärleken spirar verkligen mellan paret. Inte minst nyligen när Anders Bagge fyllde 56 år.

Johanna Lind Bagge om födelsedagsfirandet med Anders

Johanna berättar för Hänt att Anders blev väckt med frukost och presenter.

”Firade mannen med frukost på sängen och presenter och sedan efter jobb blir det middag på en av favoritrestaurangerna Paganini i gamla stan.”, skriver Johanna till Hänt.

Annons

I present fick han några snygga väskor.

”Det fick han, snygga väskor bland annat”

Anders Bagge med fru Johanna Lind Bagge.

Anders Bagge och Johanna Linds kärlekshistoria

För Hänt har Anders Bagge tidigare berättat att de var vänner i många år innan de blev tillsammans.

– Vi har känt varandra i säkert över 20 år. Och träffades lite sådär för 20 år sedan som vänner. Men jag släppte nog aldrig tanken, det där var en trevlig tjej och vilken liten stjärna tänkte jag, förklarade Anders Bagge för Hänt i en intervju.

Annons

Anders tycker Johanna är en fantastisk person.

– Det är svårt att inte tycka om Johanna. Hon är en sån bra tjej. Sedan var det en liten ekorre som viskade i mitt öra om att hon var singel. Så jag ringde upp till henne och sa så här: ”Du skev till mig en gång att om jag någon gång blir singel då vette tusan, men det kommer jag aldrig bli”, säger Anders Bagge.

FOTO: TT

Annons