ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Johanna Bagges sorg över förändrande relationen till sonen Daniel

02 aug, 2022 
Bagge
Johanna Lind Bagge berättar nu om relationen till sonen Daniel.
Han studerar i Lund och på fritiden är han upptagen med sina vänner.
– Han har fullt upp, säger Johanna till Hänt.
Annons
Johanna Lind Bagge om flytten till slottet med Anders
Johanna Lind Bagge om flytten till slottet med Anders

Kändisparet Anders Bagge, 54, och hustrun Johanna Lind Bagge, 50, är ett mycket omtalat par som ofta syns i rampljuset.

Anders är känd från idol-juryn och har tidigare i år medverkat i Melodifestivalen. Han har även varit med i Masked singer där han gjorde succé som Sjöbjörnen.

Så träffades kändisparet

Relationen mellan paret går långt tillbaka. De träffades redan när Johanna var gift med sin ex-make Djon Clausen.

Anders var mycket förtjust i Johanna och bjöd snabbt ut henne efter hennes separationen till ex-maken, vilket Johanna har tidigare berättat om i podcasten Bathinas skilda möten.

– När Anders fick höra att jag skulle separera så smsade han mig ”ska vi ta en fika eller gifta oss på en gång?”, förklarade hon och fortsatte:

Annons

– I och med att han är väldigt skojfrisk av sig så vet man inte riktigt om han skojar eller menar allvar, men han låg i som in i bomben.

Och det var minst sagt en lyckad dejt för paret har varit gifta sen år 2018 och är väldigt lyckliga tillsammans. De bor idag på en gård med flera fyrbenta familjemedlemmar, men snart bor de i ett slott från 1600-talet på Ekerö.

Johannas relation till sonen Daniel

Johanna och Anders har inga gemensamma barn utan Johanna har en son sedan hennes tidigare äktenskap med Djon, tillsammans fick de sonen Daniel, 22.

Sonen syns inte lika ofta i rampljuset som sin moder då han har fullt upp med studier i Lund. I en intervju för Hänt berättar Johanna om att sonen är väldigt upptagen.

– Min älskade Daniel han pluggar i Lund, affärsjuridik och jobbar mycket. Han pluggar, jobbar och är med sina vänner så han har fullt upp och har inte lika mycket tid över.

Hon fortsätter och berättar om sonen.

Annons

– Men vi ska åka och hälsa på honom, man får ta den tiden man hinner med ungdomarna idag, hon skrattar högt.

– Sen ska Daniel resa iväg, han är väldigt upptagen men vi åker ner och hälsar på honom i Lund, avslutar Johanna med för Hänt.

FOTO: Youtube, Johanna Lind Bagge

Annons