Här friar Joakim Segeblad till sin flickvän i LegoMaster Sverige

Johan Segeblad och Mauri Hermundsson

Under kvällens program av LegoMaster Sverige skedde något oväntat.
Deltagaren Johan Segeblad friade nämligen till sin flickvän, genom tv-rutan.

Lego Masters Sverige är i full gång med en ny säsong! I programmet tävlar deltagare om den ärofyllda Lego-pokalen. Under säsongen får tittarna möjlighet att se de tävlande bygga lego på tid och med en enorm press för att sedan bedömas utifrån kreativitet, men också vad konstverket berättar för historia.

Och precis som tidigare år är det Mauri Hermundsson, 25, som är programledare för den stora succén. Med sig vid sin sida har han även Legoexperten Magnus Göransson.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Mauri Hermundsson om den nya säsongen

Tidigare har Mauri berättat om hans känslor inför den nya säsongen.

Lego Masters Sverige är äntligen tillbaka och det känns underbart att få sparka igång en ny säsong, sa han då innan han fortsatte:

– Jag vågar nog lova att vi fått ihop det ännu bättre i år. Mer kreativitet, mer glädje och mer galenskap. Jag håller alla tummar för att tittarna ska känna samma sak.

En av deltagarna är Johan Bergman, 44, en ungdomscoach bosatt i Gävle som tävlar med personliga assistenten Joakim Segeblad, 40, från Värnamo.

KÄRLEK Elin Härkönens barnbesked med pojkvännen Anthony

Johan Segerblad friar till flickvännen i kvällens avsnitt

I kvällens avsnitt av TV4 programmet stod Johan och Joakim som vinnare efter att ha byggt en scen ur tv-programmet Bonde söker fru, och efter den stora vinsten var Joakim Segeblad så glad att han passade på att fria till sin flickvän genom tv-rutan.

”Jag vill fråga om du vill bli min fru”, frågar han in i kameran.

På TV4:s Instagram sida delade de med sig om flickvännen Johannas svar, vilket visade sig vara ett glädjande besked:

”Hon sa ja! Ett historiskt ögonblick i Lego Masters när Joakim friar till sin, numera, blivande fru. Stort grattis önskar vi!”

Även vi på hänt sänder lycko önskningar till det förlovade paret!

LÄS OCKSÅ: Anders Jensens bolag börsnoteras – Charlotte Perrelli om miljardsuccén

LÄS OCKSÅ: Jessica Wahlgrens hyllning till exmaken Linus Wahlgren

FOTO: TV4/Instagram