LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Johan Rheborgs tack till följarna – efter responsen på ärliga inlägget

29 jan, 2018 
Lina Arvidsson
Under gårdagen delade komikern och tv-profilen Johan Rheborg ett ärligt inlägg på sitt Instagramkonto där han förklarade att han kämpar med en depression. Efter detta har han mötts av positiv kritik för att han öppnat upp sig om sin psykiska ohälsa. I ännu ett inlägg väljer han nu att tacka för stödet.
Annons

Skådespelaren Johan Rheborg, 54, berättade i dagarna om att han lider av en depression, via ett Instagraminlägg. Nu har han fått massivt stöd av sina fans.

”Jag bär på en depression eller om jag skall vara uppriktig, jag lever med en depression. Det är en del av min personlighet. Ofta håller jag kontroll på den. Men ibland, som nu, övermannar den mig och jag sjunker ner i ett svart hål, förlamas. Vill bara sitta i mörkret. Se ut över ingenting. Det svarta innehållslösa. Det är jag”, skrev han på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Där berättar han också om sorgen efter sin pappa och hur han får ångest av sina vänners Instagramkonton.

“Jag har börjat rensa ut digitala vänner. Säger vad jag tänker. Jag tycker om när vi ses o fikar, hänger och jobbar men din digitala personlighet är helt ärligt genant”, skriver han.

Annons

Efter det ärliga inlägget fylldes snart hans kommentarsfält med hjärtan och hyllningar av hans mod och ärlighet.

”Tack för din styrka att berätta. Att våga visa sig svag, det är att vara stark”, kommenterade en person. ”Så ärligt, sorgligt och viktigt! Tack för att du delar med dig!”, skrev en annan.

Den positiva responsen har gjort Johan både förvånad och glad, något han valt att visa i ett nytt Instagraminlägg, som också det är fyllt av hjärtan i kommentarsfältet.

“Tack för alla kommentarer och mail angående mitt inlägg från igår. Jag hade ingen aning om att responsen skulle bli så massiv. Onekligen är detta ett ämne som berör och engagerar många”, skriver han i ett nytt inlägg.

Foto: Instagram, IBL, Stella Pictures

Annons