LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Johan Pråmell om Pernilla Wahlgrens debut i Allsång på skansen

09 jul, 2023 
Frida Eklöf
Pernilla Wahlgren och Johan Pråmell
Johan Pråmell är producenten bakom Svenska Hollywoodfruar, Stjärnorna på slottet och Wahlgrens värld.
Nu avslöjar han ett och annat om Pernilla Wahlgrens debut som programledare på Allsång på Skansen.
Annons
Lasse Stefanzs okända koppling till Pernilla WahlgrenBrand logo
Lasse Stefanzs okända koppling till Pernilla Wahlgren

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tv-producenten Johan Pråmell, 57, är ansiktet bakom flera av Sveriges stora tv-produktioner.

Han har bland annat varit med och producerat realityserierna Svenska Hollywoodfruar, Stjärnorna på slottet och Wahlgrens värld.

Johan Pråmells ärliga ord om Pernilla Wahlgren under Allsång på Skansen

Eftersom Johan har varit med och producerat Wahlgrens värld är han en mycket god vän till Pernilla Wahlgren, 55, som så sent som förra veckan gjorde sin debut som programledare för Allsång på Skansen.

På Allsångs-scenen såg Pernilla ut som lugnet själv för tv-tittarna, men Johan såg något helt annat hos programledaren, nämligen att hon var väldigt nervös.

– Jag såg på henne att hon var väldigt nervös, hon är ju aldrig nervös, men hon var faktiskt det, säger Johan till Hänt.

Johan var på plats och satt i publiken på Skansen när Pernilla ställde sig på Solliden-scenen för första gången som programledare. När Hänt träffar honom berättar han om en viss händelse under livesändningen som kanske de flesta av oss missade.

Annons

– Pernilla var väldigt torr i munnen, och då såg jag att hennes överläpp fastnade på tänderna och hur hon gömmer sig bakom Edvin Törnblom och lossar överläppen. Men hon skötte sig jättebra, säger han.

Trots en vänskap som sträcker sig över flera år har Johan aldrig sett Pernilla nervös men, som man säger, plötsligt händer det.

– Jag trodde inte det, av alla år jag känt henne har jag aldrig sett henne så nervös, säger Johan.

Pernilla Wahlgren har lämnat Sverige – mitt under Allsång på Skansen

Lagom till att det tredje avsnittet av Allsången ska sändas har Pernilla lämnat Sverige och begett sig till sitt hus i Marbella tillsammans med fästmannen Christian Bauer, 56.

Annons

”Äntligen....! Tillbaka några dagar i mitt paradis....! Renoveringskaos med tomten där hemma , så vi tog några dagars ”semester” i mitt älskade ”Casa Piña” …! Lite mer lugn och ro här när man pluggar manus och Allsånger…!”, skriver Pernilla i inlägget.

Men självklart beräknas hon vara tillbaka till tisdagens sändning från Solliden-scenen, något som SVT bekräftar för Hänt.

”Pernilla är inte ledig utan jobbar från annan ort i några dagar, precis som många andra gör när jobbet tillåter. Hur länge hon är borta kan vi inte svara på men givetvis är hon tillbaka i Sverige lagom till tisdagens sändning.”, skriver SVT till Hänt.

FOTO: YOUTUBE, CHARLOTTE BRUNZELL/TT

Annons