TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Joel Kinnamans nya bild visar upp superkroppen – följarna jublar

16 nov, 2020 
Joel Kinnaman.
Joel Kinnaman har inte leget på latsidan när det kommer till träningen.
På Instagram visar nu den svenske Hollywood-stjärnan upp en ny bild på sin vältränade kropp – endast iklädd ett par kalsonger.
Annons

Joel Kinnaman, 40, slog igenom för svenska folket med sina rollprestationer som bland annat Sverker Karlsson i Arn, som sin roll som Frank Wagner i Johan Falk-serien och sist men inte minst som Johan JW Westlund i Snabba Cash-filmerna.

Efter succén i Sverige bar det av till USA och Hollywood och Joel Kinnaman har varit med i flera storfilmen, bland annat RoboCop och Suicide Squad.

Men förutom att spela in film så har Joel Kinnaman också hunnit med en del kärlek. 2015 träffade han den svenska tatueraren Cleo Wattenström, 28, som han också gifte sig med. Äktenskapet varade i tre år då de valde att gå skilda vägar 2018.

Joel Kinnamans nya kärlek

Men Joel Kinnaman hittade kärleken igen i den 25-åriga Victoria Secret’s-modellen Kelly Gale. Och det verkar som att Joel Kinnamans hjärta pumpar extra för västkusten, då både Cleo och Kelly är från Göteborg. Trots sin unga ålder är Kelly Gale redan rutinerad inom modell-yrket och redan som 13-åring gjorde hon ett stort modelljobb för klädkedjan Hennes & Mauritz. Idag är hon supermodell och går visningar för stora märken som Chanel, Victoria’s Secret och Jean-Paul Gaultier.

Annons

Även Joel Kinnaman verkar vara mån om sitt utseende och att han gillar att träna är ingen hemlighet. Han har tidigare sagt i Expressen att inför sin huvudroll i Netflix storsatsning Altered Carbon så tränade han i sex månader, tre till fem timmar om dagen innan inspelningen ens hade satt igång. Han körde bland annat kampsport, gymnastik och stuntträning tillsammans med en strikt diet. Hans mål var att skapa det fysiska utseende som han ville ha för att "verkligen omfamna rollen”.

Fansens reaktioner efter avklädda beslutet

Joel Kinnaman är inte heller rädd för att visa upp sig naken, varken i tv eller privat. I somras lade han bland annat ut en bild på sig själv när han stod på en brygga – spritt språngande naken.

Nu har Hollywood-svensken lagt ut en ny avklädd bild på sig själv på Instagram där han står med vältränad kropp iklädd endast ett par kalsonger. Följarna verkar inte misstycka och många jublar över den nya bilden.

”Sveriges snyggaste man”, skriver en i kommentarsfältet.

”Herre min skapare så fin”, skriver en annan person.

”Nu är hela min dag är räddad”, fortsätter en tredje.

FOTO: Backgrid USA/TT/Instagram

Annons