LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Joe Laberos liv efter separationen – vill inte träffa någon ny: ”Livskris”

05 dec, 2023 
Joe Labero
Joe Labero blev nyligen singel efter att varit tillsammans med Anna Vinterfall i 19 års tid.
Nu berättar han om livet efter separationen och varför han inte vill träffa någon ny.
– Det är klart att man går igenom en livskris, säger han till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studionBrand logo
”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studion

Magikern Joe Labero, 60, och hans tidigare kärlek Anna Vinterfall, 42, hade varit ett par i hela 19 års tid. Men plötsligt kom beskedet att de två valt att separera.

– Vi har inte varit ett par på länge. Det där är över ett halvår sedan. Det är alltid tråkigt och det är ingenting som är självspelande, men jag mår verkligen bra och vi har världens bästa 15-åring tillsammans. Det är också så härligt att se hur hon har utvecklats, sa Joe till Aftonbladet när han bekräftade beslutet i somras.

Joe Laberos liv efter separationen: ”En livskris”

Några månader har nu gått sedan uppbrottet blev offentlig och i en ny intervju med tidningen berättar Joe om livet som singel. Joe och Anna har tillsammans dottern Nicole, 15.

Annons

– Jag har henne inte varannan vecka, hon är så stor nu. Jag och Anna har en bra relation, vi har ingenting att fajtas om. Jag ser många par i min närhet som går isär tidigt med små barn och då är det tuffare, säger han till tidningen.

Vidare får han frågan om hur han egentligen mår efter den stora livsomställningen.

– Det är klart att man går igenom en livskris, men det kanske var time. Anna behövde väl sitt och jag mitt. Jag har inte träffat någon ny och jag tror inte hon har gjort det heller.

Därför vill Joe Labero inte träffa någon ny partner: ”Tjejer är krävande”

Om någon ny kärlek dyker upp i Joes liv återstår att se men just nu ligger fokuset inte på att ge sig ut i dejting-djungeln.

– Inte nu på sekunden. Man blir mer bekväm ju äldre man blir och tjejer är krävande. Första gången jag träffade Lasse Berghagen i Småland för länge sen skojade han och sa: ”Kvinnan vill ha fyra olika djur, en mink i garderoben, en Jaguar på garageuppfarten, en tiger i sängen och en åsna som betalar allt.”

FOTO: Youtube/TT

Annons