BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Joe Labero och Anna Vinterfall skiljer sig – efter 19 år tillsammans

14 jul, 2023 
Frida Eklöf
Joe Labero och Anna Vinterfall
Joe Labero och Anna Vinterfall bekräftar att de skiljer sig för Aftonbladet.
Paret var tillsammans i 19 år och har en dotter ihop.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bathina och Aje Philipson skiljer sig efter 18 år som giftaBrand logo
Bathina och Aje Philipson skiljer sig efter 18 år som gifta

Trollkarlen Joe Labero, 59, och sambon Anna Vinterfall, 42, skiljer sig efter att ha varit ett par i 19 år, enligt uppgifter från Aftonbladet.Tillsammans har Joe och Anna dottern Nicole.

Det är i samband med Joes kommande 60-årsdag som han bekräftar för Aftonbladet att han och Anna valt att gå skilda vägar.

– Vi har inte varit ett par på länge. Det där är över ett halvår sedan. Det är alltid tråkigt och det är ingenting som är självspelande, men jag mår verkligen bra och vi har världens bästa 15-åring tillsammans. Det är också så härligt att se hur hon har utvecklats, säger Joe till tidningen.

Anna Vinterfalls ord om uppbrottet från Joe Labero

Anna har även bekräftat uppbrottet i ett inlägg på sin Instagram där hon berättar om beslutet.

”Flera vet, andra har räknat ut det. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Efter 19 år har jag och Joe Labero gått skilda vägar... Vi har en fantastisk dotter som vi kommer att älska livet ut. Hon ska inte behöva läsa om vår separation i framtiden så det här är det enda jag kommer att skriva om det. Tack för visad hänsyn!”, skriver hon i inlägget.

Annons

Enligt Aftonbladet ska Joe och Anna ha skilts åt som vänner, något som Anna bekräftat för tidningen i ett sms.

Vill gärna hålla det så odramatiskt som möjligt då vi fortfarande är vänner”, skriver hon i ett meddelande till tidningen.

Så träffades Joe Labero och Anna Vinterfall

Joe och Anna träffades under en julturné i Helsingborg 2004. För Aftonbladet har Joe tidigare berättat att han föll för Annas mystik med hennes långa mörka hår och mörka ögon.

Vår dotter Nicole har inte bott i Sverige och hon måste ju lära sig svenska ordentligt. Hon kan prata svenska, men inte läsa och skriva så bra. Men nu ska vi vara här hela våren och hösten. Vi testar ett år och ser om vi trivs. Men det tror jag, har Joe Labero sagt till Aftonbladet i samband med flytten.

Hänt har sökt Joe Labero och Anna Vinterfall.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons