ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nyskilda Joe Labero syns ihop med Robinson-Tove – sanningen om kvällen

09 nov, 2023 
Tove och Joe Labero
Joe Labero hade nyligen premiär för sin nya julshow.
Under kvällen dök han upp på röda mattan med Robinson-profilen Tove Dalsryd som nu berättar om kvällen.
”Det var jättekul”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rundtur med Laila och Roger på Rix – visar upp PANIKRUMMETBrand logo
Rundtur med Laila och Roger på Rix – visar upp PANIKRUMMET

I somras kom nyheten om att Joe Labero, 60, och sambon Anna Vinterfall, 42, skiljer sig efter att ha varit ett par i 19 år. Det tidigare paret har tillsammans dottern Nicole.

– Vi har inte varit ett par på länge. Det där är över ett halvår sedan. Det är alltid tråkigt och det är ingenting som är självspelande, men jag mår verkligen bra och vi har världens bästa 15-åring tillsammans. Det är också så härligt att se hur hon har utvecklats, sa Joe till tidningen när skilsmässan offentliggjordes.

Joe Labero syns med Robinson-Tove – sanningen om kvällen ihop

Några månader efter skilsmässan kommer nu Joe med glädjande nyheter. Han är nämligen aktuell med Joe Labero Magical Christmas Show och bara härom dagen hade showen premiär. Vilket självklart firades rejält.

Annons

Under premiärkvällen dök Joe Labero upp på röda mattan och fotades med ett välkänt ansikte, nämligen Tove Dalsryd, 30, som just nu syns i Robinson 2023.

När Hänt når Tove berättar hon om kvällen med magikern.

”Det var första gången vi träffades. Jag kom för att jag blev bjuden och då tog jag med min mamma och gick dit. Det var jättekul”, skriver Tove i ett meddelande till Hänt.

Tove Dalsryds liv i kändisvimmlet – namnen hon arbetat med

Att Tove hänger med välkända profiler är inget nytt, genom sitt arbete som make up-artist har sminkat många kända ansikten innan stora plåtningar och tidningsomslag. Hon är även skönhetsexpert på Plaza kvinna.

Vid ett tidigare tillfälle har Tove berättat för Hänt om några av de som hon sminkat under åren.

”Oj, alla möjliga, bland annat Zara Larsson och Swedish house mafia. Men har lagt upp mycket på min Instagram så där kan man se mer.”, skrev hon då i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TV4/TT

Annons