TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jocke och Jonnas oväntade jobb: "Känns superroligt"

25 apr, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Joakim Lundell och Jonna Lundell blir nya programledare på Viafree – och ska intervjua kändisar i sitt eget program. "Det känns superroligt att få visa en annan sida av oss", säger Joakim.
Annons

Är Jocke och Jonna de nya Malou von Sivers? Nu är det klart att Youtube-stjärnorna  Joakim ”Jockiboi” Lundell, 31, och Jonna Lundell, 22, får ett nytt, eget program på Viafree. Men den här gången kommer serien inte främst att cirkulera kring dem och deras privatliv – utan kring andra kändisar.

Programmet heter nämligen “Jocke och Jonna möter” och i serien kommer Youtube-profilerna att intervjua olika kända personer som de är nyfikna på.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 Det känns superroligt att få visa en annan sida av oss, att vara de som ställer frågorna i stället för att svara på andras frågor. Vi hoppas att få visa en mer nyanserad bild av oss och ta upp berörande ämnen, säger Joakim Lundell i ett pressmeddelande.

Förutom att göra intervjuer kommer Jocke och Jonna också att prova på att leva som människorna de träffar. Bland annat ska de träna hockey med Börje Salming, 66, boxas med Mikaela Laurén, 41, och göra en dragshow med Tilde Fröling, 36.

– Vi har lärt oss extremt mycket av människorna vi träffar i det här programmet. De är alla fantastiska och starka personer, och det finns så många intressanta livshistorier, säger Jonna Lundell i pressmeddelandet. 

“Jocke och Jonna möter” får premiär nästa tisdag, 2 maj, klockan 16.00 på Viafree.

Foto: IBL

Annons