LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jocke Lundell om bakslaget – efter händelsen med Lunabelle: ”Misslyckat”

10 aug, 2023 
Johanna Talamo
JOAKIM LUNDELL
Joakim Lundell har barnen Lunabelle och Lionel tillsammans med hustrun Jonna.
Nu berättar han om händelsen under dotterns födelsedagskalas.
– Det mest misslyckade, säger Joakim i sin podd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

LundellhusetBrand logo
Lundellhuset

Joakim Lundell, 37, och Jonna Lundell, 29, har varit gifta sedan 2016. Tillsammans har de två barn, dottern Lunabelle, 4, och sonen Lionel, 2. Paret slog igenom med den gemensamma Youtubekanalen Jocke & Jonna och har sedan dess varit aktuella i uppmärksammade tv-program såsom Lundellhuset och Spökjakt.

Joakim Lundells tuffa beslut för barnen

Joakim Lundell och hustrun Jonna har länge haft planer på att flytta utomlands – föredragningsvis till Dubai eller Spanien. Nu senast har det även varit tal om att flytta till Hollywood, filmskaparnas paradis.

Men med tanke på parets fullspäckade karriärer så har flytten skjutits upp gång efter gång. I en tidigare intervju med Hänt så svarade Joakim på frågan huruvida flytten fortfarande är aktuell.

– Vi är väldigt svenska om man säger så, vi är väldigt hemmakära. Men samtidigt vet vi att Lunabelle kommer vara den första av den nya generationen av offentliga barn att gå i skolan, sade han då.

Annons

Han fortsatte med att förklara att den verkliga anledningen att paret överväger att lämna Sverige är att de vill att barnen ska få en uppväxt likt andra barn, utan kändisskapet och allt som kommer med det.

– Hon ska veta att den som vill leka med henne vill leka med henne av rätt anledning. Hon ska inte behöva tvivla på varför människor vill vara runt henne, sade Joakim då

Joakim Lundell om bakslaget med Lunabelle

Joakim Lundell är just nu aktuell med skräckfilmen Canceled som har premiär den 25 augusti, Joakims andra film efter succédebuten Feed.

Utöver filmkarriären så driver Joakim tillsammans med Jonna och TV-producenten Jonas Bergström podden Jocke & Jonna – Sanningen måste fram där trion diskuterar allt mellan himmel och jord.

Annons

I det senaste avsnittet avslöjar Joakim Lundell bakslaget med dottern Lunabelles fyraårs kalas, han påpekar att det är det mest misslyckade kalaset som paret arrangerat hittills – då många saker minst sagt gick snett.

– När Lunabelle fyllde fyra måste ändå ha varit det mest misslyckade kalaset, alltså planeringsmässigt, det var svinkallt där inne, säger Joakim Lundell varpå Jonas frågar:

– Det var när ni hade hyrt någon slags gård någonstans, mitt ute i ingenstans?

Joakim Lundell förklarar då att det var ett församlingshus som paret hade hyrt och det var där kalaset utspelade sig. En av personerna som arbetade där ska då ha otippat nog gjort sig till en del av Lunabelles kalas.

– Ett sånt där församlingshus, sen kom det upp en gubbe och höll tal, berättar Joakim.

– Han brann så mycket för historian om det där huset och han ville ge guidade turer hela tiden till folk, lägger Jonas Bergström till.

– Sen var det någon dörr som var trasig så den blåste upp hela tiden och det här var ju i oktober/november så alla satt där inne med ytterkläder för att det var så jävla kallt, säger Joakim och skrattar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons