Joakim och Jonna Lundells nya familjetillskott efter Lionels födsel

Familjen Lundell

Youtube-paret Joakim och Jonna Lundell har tillsammans två barn – dottern Lunabelle och sonen Lionel.
Nu har familjen utökats ytterligare, något som de avslöjar på Instagram.
”Underbart”, skriver paret i ett inlägg.

Makarna Joakim Lundell och Jonna Lundell delar flitigt med sig av sitt liv på olika plattformar. Inte nog med att driva en av Sveriges största Youtube-kanaler har de dessutom flera olika serier på Dplay.

I oktober 2018 fick paret sitt första gemensamma barn. Dottern Lunabelle har varit ett välkänt ansikte för fansen sedan start och har idag även ett eget Instagram-konto. Att Lunabelle trivs bra framför kameran står inga tvivel om, hon syns nämligen glatt i de olika produktionerna tillsammans med sina föräldrar.

Sonen Lionel en månad

I april, tidigare i år, avslöjade Joakim och Jonna att familjen väntade tillökning. I Familjen Lundell som sänds på Dplay fick tittarna följa med från det ögonblicket som Jonna insåg att hon var gravid.

I augusti föddes sonen som fick namnet Lionel Logan Alexander Lundell. I en video på Youtube kunde fansen vara med och se hur namnet kom fram. Paret hade nämligen svårt att enas om vad Lunabelles lillebror skulle heta, men efter en röstning stod det klart.

Jonna var öppen med att hon inte trivdes allt för bra med att vara höggravid utan att hon hoppades få föda innan det beräknade datumet. Efter att hennes vatten gått kom dock inte värkarna igång, det dröjde då ytterligare två dagar innan Jonna fick hjälp med igångsättning. Under förlossningens gång delade Jonna med sig av uppdateringar på sin Instagram story.

– Det gör så fruktansvärt ont med igångsättning. Det är klart att det gjorde ont med Lunabelle också men alltså det här.. den enda anledningen till att jag kan prata är för att jag har fått så mycket bedövning i ryggen, sa hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nya familjelyckan: ”Underbart”

Men den 12:e augusti klockan 16.54 kom en frisk liten pojke till världen och lyckan var total. Sedan dess har Joakim och Jonna uppdaterat om livet som tvåbarnsföräldrar. Lionel, har precis som sin storasyster även han ett Instagram-konto, där det flitigt dyker upp nya bilder på honom.

Inte nog med en bebis i familjen så avslöjar nu familjen att de fått ytterligare en ny familjemedlem. Det är i samband med Lionels månadsdag som paret delar med sig av nyheten.

En månad idag. Och igår fick vi ytterligare en kusin för detta år, UNDERBART!”, skriver familjen till en bild på Lionel.

LÄS OCKSÅ: Lionel Lundell gör succé med sitt Instagramkonto

LÄS OCKSÅ: Joakim Lundells insikt efter familjelyckan: ”Har letat efter något i hela livet”

FOTO: Fredrik Sandberg/TT/Karin Törnblom/TT