Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Joakim och Jonna Lundells nya avslöjande – då föds bebisen

10 jun, 2018 
AvAgnethe Alm
Joakim och Jonna Lundell har mötts av en del överraskningar i graviditeten. Men en sak har de vetat hela tiden. Nu avslöjar de när bebisen ska komma till världen.
Annons

Nyligen fick makarna Jonna Lundell, 24, och Joakim Lundell, 32, en smärre chock när de fick reda på att bebisen i Jonnas mage inte är en pojke, som de först hade trott, utan att det är en flicka.

Paret har stött på en del komplikationer under graviditetens gång. Speciellt Jonna har oroat sig mycket för om barnet verkligen har mått bra, eftersom hon under en tid inte kände barnet i magen. Men på sistone har positiva besked kommit, ett efter ett, och det verkar som att Joakim och Jonna har blivit lugnare och mer säkra på att saker och ting kommer gå bra i fortsättningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jonna har till exempel börjar visa upp sin mage, vilket hon var försiktig med innan, och hon har äntligen också börjat känna bebisens rörelser. Nu vågar de framtida föräldrarna även gå ut med vilket datum barnet ska födas på.

I Joakim och Jonnas senaste Youtube-video avslöjar de datumet lite hastigt. De bestämmer sig för att göra scones och på scones-förpackningen står bäst före-datumet 17-10-2018.

Annons

– Oj, oj, oj. Samma datum vi beräknas föda, säger Joakim när han ser det.

– Ja, eller dagen efter‚ tillägger Jonna.

Enligt paret kommer barnet alltså födas antingen den 16 eller 17 oktober i år. Vi håller tummarna för att paret slipper utsättas för fler komplikationer fram tills dess.

Foto: IBL, Youtube

Annons