Artikeln innehåller reklamlänkar

Gravida Jonna Lundells chock efter nya upptäckten: ”Faktiskt lite rädd”

Gravida Jonna Lundells rädsla

Joakim och Jonna Lundell har chockats en del under renoveringen av drömhuset. Senaste upptäckten får Jonna att rysa av obehag.

Makarna Joakim Lundell, 32, och Jonna Lundell, 24, är i full gång med att rusta upp sitt drömhus i Norrköping. Men renoveringen har inte varit felfri och paret har tidigare berättat om en rad komplikationer som uppenbarat sig under renoveringen. Bland annat upptäckte de att det finns svartmögel i huset och för några veckor sedan gjorde de nästa upptäckt – poolen är felbyggd. Därför måste paret gräva upp hela poolen och sätta dit en ny för att åtgärda problemet.

Innan upptäckten hann poolen fyllas med vatten och sedan dess har vattnet funnits kvar. Med tiden har poolen gått från blå till grön. Nu har Joakim och Jonna börjar hitta djur som de aldrig trodde fanns, som kommit fram på grund av poolen. I en video på Youtube visar Jonna upp poolen.

– Vi har hittat sjuka djurarter här i. Alltså det är på riktigt helt sant att vi har hittat insekter, både inne och ute, som vi aldrig någonsin har sett förut. Det känns som att djuren här parar sig med andra arter och får fram andra arter, säger Jonna i videon.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Jonna berättar att de hittat en slags kackerlacka i poolen, som de tog upp på land för de trodde att den skulle leva där.

– Den hade två ben, som var som spröt men ändå som ben, och den simmade med dem. Så vi tog upp den på land för vi trodde att den skulle vara på land, men nej. Den hoppade som en fisk då.

Även på toaletten har paret hittat djur som inte hör hemma där.

– Det är sjukt konstiga saker, så jag är faktiskt lite rädd. Det känns som att vi är utlandet och att det kryllar av giftiga djur här.

Det blir grönare och grönare i poolen, som Jonna nu kallar för ett träsk, och hon vill  inte ens veta vad det är som frodas och vilka nya arter som kommer härnäst.

– Alltså fy fan vad vidrigt. Fett äckligt och fett mycket. Vad gör man åt det här? Usch, jag hatar kryp alltså, säger Jonna Lundell.

HETAST PÅ HÄNT TV: LANCE HEDMAN GRAAF om tuffa uppväxten: “De var så elaka”

LÄS OCKSÅ: Jonna Lundell visar upp sitt magiska barnrum: ”Drömt om i flera år”

LÄS OCKSÅ: Allt du behöver för att maxa poolhänget som kändisarna

Foto: IBL, Youtube

SENASTE NYTT!