LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Joakim och Jonna Lundell lämnar huset – mitt under renoveringen

21 jun, 2023 
AvMoa Risberg
Jocke Lundell
Jocke och Jonna Lundell har redan renoverat sin lyxvilla för ett miljonbelopp.
Nu tvingas de göra en omfattande och kostsam förändring – igen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra periodenBrand logo
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

Youtube-paret Joakim Lundell, 37, och Jonna Lundell, 29, mest kända som ”Jocke och Jonna” har haft stora framgångar på discovery+ med flera program, bland annat med deras egna tv-serie Lundellhuset. Där har tittarna under fem säsonger fått följa med familjen under renoveringen av det påkostade lyxhuset i Norrköping.

Joakim Lundell avslöjade i den senaste säsongen av Lundellhuset hur många miljoner familjen spenderat på den omfattande renoveringen som gjorts av lyxvillan. Som fortfarande har en del renoveringsprojekt planerade för framtiden. Familjen berättade även då att de i framtiden planerar att bygga spa och utöka terassen till huset med toppsten.

Därför lämnar familjen Lundell huset – nu avslöjas sanningen

Men än är inte familjen klara med huset, i en ny video som paret publicerade på Youtube berättar Joakim om bakslaget om att det ännu en gång tvingas tömma huset på möbler och lämna Lundellhuset igen.

Annons

– Vi fixar golven. Vi sover i lägenheten, säger Joakim.

På grund av den förlängda renoveringen har familjen därför lämnat huset för att sova i deras lägenhet, i väntan på att golven i huset blir färdigställda och att alla möbler kommer på plats igen. Det är däremot inte första gången familjen fått flytta till lägenheten under renoveringen.

Senaste gången de lämnade huset och bodde i lägenheten var under familjens renovering utav nedervåningen och köket, då de tyckte att det var för vitt och opersonligt innan och beslutade sig för att renovera. Under tiden av renoveringen av köket kände Jocke och Jonna att de inte kunde bo kvar, då de hade barnen Lunabelle, 4, och Lionel, 2, hemma och inte ville bo i renoverings dammet.

Även denna gången blir det tvingade att ta med sig barnen till deras lägenheten för att kunna renovera golven i huset.

Annons

I videon som paret publicerade på sin kanal lurar Joakim tittarna, genom att säga att familjen ska flytta från det tömda Lundellhuset till Spanien.

– Vi har packat ihop det mesta i en stor flyttbil, så det blir faktiskt Spanien och det blir gött säger Joakim i videon.

Något som till en början verkar trovärdigt då familjen Lundell nyligen var på semester i Marbella och då bodde i en spansk lyxvilla. Senare i klippet avslöjar Joakim att det är på skoj och att han bara lurade tittarna i början av videon, och att det ser så tomt ut i huset för att möblerna inte kunde vara kvar under renoveringen av golven.

FOTO: Youtube

Annons