Joakim och Jonna Lundell filmade sonen Lionels födsel

Paret Lundell verkar inte ha problem med att dela med sig av sitt privatliv – för nu släpper de ett helt eget avsnitt kring sonen Lionels födsel.
I programmet får tittarna se hela förlossningen och det känslosamma mötet när Joakim kommer till sjukhuset efter att ha missat förlossningen.
– Då var det en klump i magen av sorg, säger han i Lionels födsel – Jocke och Jonnas berättelse.

Youtube-paret Joakim Lundell, 34, och Jonna Lundell, 26, har varit gifta sedan sommaren 2016. De gifte sig i Söderköping och hela bröllopet gick att följa i tv-serien Jockiboi och Jonna i nöd och lust på Viafree.

Idag har Jocke och Jonna sin egna tv-serie på Dplay och de har även en framgångsrik Youtube-kanal ihop. De har även flyttat in i sitt drömhus i Norrköping där de bor tillsammans med sina två barn, dottern Lunabelle, 2, och den lilla bebisen Lionel.

Nu släpper paret även ett avsnitt som rör sonens födsel. I Lionels födsel – Jocke och Jonnas berättelse på Dplay får tittarna se parets egen berättelse om veckorna fram till och under Lionels födelse, med privata och aldrig tidigare visade bilder. Jonna har även valt att filma hela födseln – vilket tittarna får se.

Det var den 12 augusti som deras son Lionel kom till världen. På grund av coronapandemin kunde inte Joakim Lundell vara med in på sjukhuset under värkarbetet. Någonting som han beklagade sig över i sina Instagram-uppdateringar som han gjorde när han satt utanför och väntade på parkeringen. I programmet får man se hur Joakim missar förlossningen, vilket gör honom oerhört ledsen.

– Vi gjorde så att Jocke fick åka hem till Lunabell på grund av corona och att vi inte vet hur lång tid de kommer ta. Så han fick åka hem och sen så att han inte kommer och går fram och tillbaka. Utan istället så ringer jag när det är dags, säger Jonna i programmet innan Lionel kommit till världen.

Men sen går allt snabbt och Lionel föds inom bara några minuter så att Jonna inte ens hinner ringa. I programmet ser man när Joakim kommer till sjukhuset, efter att Lionel kommit till världen.

– Gick det så snabbt?, säger han när han kommer in i rummet och fortsätter:

– Jag var redan i bilen. Jag var vid rondellen. Förlåt att jag missade det, pappa körde så fort han kunde, säger han och tittar på bebisen. 

Lionel.

”Himla jobbigt”

I programmet berättar Joakim hur han tycker att det var väldigt jobbigt att missa sin sons födsel.

 Det var så himla jobbigt att jag inte hann hit och att jag missade med några minuter. Ändå åkte jag innan du sa till för jag kände det på mig, säger han nedstämt.

Joakims första möte med sonen.

När Joakim kom till sjukhuset och förstod på barnmorskan att bebisen redan kommit till världen fick han en klump i magen – något som sedan lättade upp när han överöstes av direkt kärlek till sin nya familjemedlem.

– Då var det en klump i magen av sorg. Då tänkte jag fan missade jag det här. Men sen när jag öppnade dörren och ser det här mörka håret och han bara fötts någon minut innan jag kom då släppte ju allt, säger han i programmet.

Hela familjen samlad.

Lionels födelse: Jocke och Jonnas berättelse finns tilgänglig på Dplay från söndag 27 september.

LÄS OCKSÅ: Joakim Lundells insikt efter familjelyckan: ”Har letat efter något i hela livet”

LÄS OCKSÅ: Lionel Lundell gör succé med sitt Instagramkonto

FOTO: DPLAY