hänt exklusivt

Joakim Lundells lycka med filmen Feed – egna orden: ”Tacksam”

Joakim Lundell

Joakim Lundells succé fortsätter.
Nu berättar han om lyckan och det nya filmprojektet.
– Väldigt ödmjukt tacksam för, förklarar han för Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden
0:56

Efter reklamen: Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

(0:56)

Slå på ljud

Entreprenören Joakim Lundell är tv-producent och Youtuber. Han driver flera olika tv-produktioner som Spökjakt och Lundellhuset.

Nyligen medverkade han dessutom i Masked singer och är hjärnan och producenten bakom skräckfilmen Feed som gjort succé hos biopubliken.

Nu kan han dessutom avslöja ett nytt glädjande besked och ger sina tankar om kommande filmprojekt.

Joakim Lundells film Feed kommer till Cmore: ”Vore kul att toppa listan”

Filmen Feed hade premiär i höstas och hela 18 000 hade förhandsbokat biljetter till skräckfilmen.

I rollerna återfinns Guldbaggevinnaren från Pleasure, Sofia Kappel, Joel Lützow från tv-serien Gåsmamman samt Annica Liljeblad och Molly Nutley.

Nu kan Lundell bekräfta att filmen kommer kunna ses på streamingtjänsten Cmore. För Hänt beskriver han sin glädje över möjligheten.

– Superroligt att succétåget för denna film bara fortsätter. Vore kul att kröna sista anhalten som är streaming med något slags rekord. Den har ju toppat biotoppen, hyrfilmstoppen och även köpfilmstoppen. Så vore kul om man kunde toppa listan hos Cmore med. Men superkul att så många mer kommer få ta del av det vi skapat nu, berättar han för Hänt.

Joakim Lundell när han intervjuades om sin skräckfilm Feed.

Joakim Lundell när han intervjuades om sin skräckfilm Feed.

FOTO: LORESTANI ALI/Aftonbladet

Aktuell med ny skräckfilm: ”Väldigt ödmjukt tacksam”

Vidare beskriver Joakim att responsen för filmen är fortsatt god och att många redan har hunnit se den på streamingtjänsten.

Nu fokuserar han istället på den nya filmen Canceled. Berättelsen inspireras av realityprogrammet Spökjakt som han arbetat med i flera år.

– Annars öser det in fin feedback från de som redan hunnit se filmen på Cmore. Och det blir man väldigt ödmjukt tacksam för. Men jag har lite i sinnet lämnat Feed bakom mig då jag är i slutfasen av inspelning för Canceled. Så jag hoppas med Canceled att biopubliken i augusti kan se hur jag utvecklas framåt som filmskapare.

ANNONS: Drömmer du om storvinsten? Ta chansen att bli en vinnare. Upptäck mer här (länk till Postkodlotteriet). Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

FOTO: TV4 / Cornelia Jönsson

FRÅN FÖRSTASIDAN