Joakim Lundells avslöjande om läckan i Masked singer: ”Måste ju vara...”

Masked singer

Nu är Masked singer Sverige 2023 i full rullning!
Men redan innan programmet hade premiär, hade en lista på alla deltagare redan läckts.
Frågan alla ställer sig är – vem ligger bakom läckan?

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Felix Herngrens avslöjande om Masked Singer: "Fruktansvärt"
0:33

Efter reklamen: Felix Herngrens avslöjande om Masked Singer: "Fruktansvärt"

(0:33)

Slå på ljud

TV4:s Masked singer Sverige 2023 är äntligen igång! I det tredje och senaste avsnittet var det Superhjälten som dessvärre fick lämna och där under gömde sig ingen mindre är friidrottaren Carolina Klüft, 40.

Något av en snackis kring programmet i år är det faktum att en lista med alla deltagare från Masked singer har läckt, vilket faktiskt hände redan innan programmet ens hade haft premiär.

Läckan har i sin tur skapat stor nyfikenhet kring hur det faktiskt är möjligt att alla kändisarnas namn på något sätt kommer ut, trots att produktion ska anses vara så hemlighetsfull.

Både juryn och deltagarna har nu börjat spekulera kring vem den här läckan egentligen är.

Joakim Lundell om läckan i Masked singer: ”Måste ju vara...”

I sin podcast Jocke & Jonna – Sanningen måste fram diskuterar Joakim Lundell, 37, som tidigare åkt ut ur programmet vem han tror att det är.

– Det måste ju vara någon som arbetar där och kanske har en lägre position, som kanske har något agg eller sånt, säger han och fortsätter:

– Det är svårt att säga var läckan kan komma ifrån, det kan ju vara allt från de som gör dräkterna, vilket jag har svårt att tro.

Men makan Jonna Lundell, 29, är inte helt säker.

– Men jag tror verkligen inte att det är de, för de var ju verkligen så ”ni får inte ta taxi dit, för taxichauffören kan blabla”, säger Jonna.

Joakim Lundell

Joakim Lundell i Masked singer Sverige 2023.

TV4

Carolina Klüft om läckan i Masked singer: ”Många som är inblandade”

När Hänt pratar med Carolina uttrycker hon att det är tråkigt att det läckt, men samtidigt tycker hon inte att det är konstigt att det finns en läcka.

– Det är väl tråkigt för de som ändå sliter för att försöka hålla det här hemligt, och produktionen framför allt som vill göra det bästa de kan för att göra ett bra program. Det är tråkigt för de som inte vill veta att det kanske ändå läcker ut av misstag och att man får reda på saker och ting som man inte vill, säger hon och fortsätter:

– Synd att det blir så men det är även väldigt svårt att det inte läcker ut tänker jag, det är ju många som är inblandade.

Carolina Klüft

Carolina Klüft i Masked singer Sverige 2023.

TV4

Nour El Refai om läckan i Masked singer: ”Någon i produktionen”

I sin podd Nours Poddelipodd. Och Henrik. diskuterar även jurydeltagaren Nour el Refai, 35, om vem som kan ligga bakom det hela.

– Det är helt enkelt att... eller jag vet inte men jag antar att det är någon, det måste ju vara någon som läcker. Därför att du kan ju inte veta, det är omöjligt, säger Nour och fortsätter:

– Det enda sättet att veta det är ju om det läcker ut information. Det är förinspelat men inte förinspelat för ett halv år sedan, utan nyligen. Vi spelade in det i tidig vår, några veckor sedan. Det är sådant hemlighetsmakeri kring hela inspelningen.

Till skillnad från Carolina menar Nour att det är otroligt få personer som vet om.

Nour El Refai

Nour El Refai i Masked singer Sverige 2023.

TV4

– Alltså David Hellenius vet inte, ingen vet! De enda som vet är de i topp-produktionen, säger hon och fortsätter:

– Det är läskigt att tänka att det är någon i produktionen, jag har ingen aning om hur det läcker! Det är skittråkigt, jättetråkigt.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN