Joakim Lundells bråk med vännen – bakom kulisserna på Kurragömma

Joakim Lundell bråkar med vännen.

Under inspelningen av Youtube-programmet Kurragömma börjar Joakim Lundell bråka med Danjal Kanani.
Joakim Lundell tycker att vännen är oseriös och ryter ifrån bakom kulisserna.
– Jag blir så fruktansvärt irriterad, säger han i Familjen Lundell.

Youtube-paret Joakim Lundell, 34, och Jonna Lundell, 26, gör succé efter succé. Just nu är de aktuella med sin egen tv-serie på Dplay och de har även en framgångsrik Youtube-kanal ihop.

Paret visar ofta upp sin vardag och tittarna har bland annat kunnat följa i tv-serien Jockiboi och Jonna i nöd och lust på Viafree när de gifte sig sommaren 2016 i Söderköping.

Den 12 augusti kom parets andra barn, lilla Lionel, till världen. Men på grund av coronapandemin fick inte Joakim Lundell vara med in på sjukhuset under själva värkarbetet och förlossningen, vilket han var oerhört ledsen över.

Tidigare i september släppte paret ett avsnitt om sonens födelse på Dplay. Där visar de upp tiden innan sonen Lionels födelse och delar med sig av privata bilder. Jonna Lundell har också filmat hela födelsen – något de visar upp för tittarna.

Joakim Lundells irritation: ”Inget larvande”

Joakim Lundell har också gjort succé med sin Youtube-idé Sveriges största kurragömma. Det är en tävling som sänds på Youtube och går ut på att fyra grupper med fem kända profiler i varje grupp tävlar om 25 000 kronor.

Men i det senaste avsnittet av Familjen Lundell som sänds på Dplay uppstår ett tjafs mellan vännerna Joakim Lundell och Danjal Kanani bakom kulisserna på finalinspelningen av Kurragömma. Det är när vännen kommer och möter upp Youtube-profilen innan inspelningen som irritationen börjar.

Inget larvande nu, jag vet att du har lite temperament och tutar och sitter och håller på att göra ljud. Du är ju med i vår produktion och sitter och larvar dig och håller på och förstör, säger Joakim Lundell till vännen.

Danjal Kanani tycker att han har skött sig bra men Joakim Lundell håller inte med.

– Det jag tycker är så tråkigt när vi jobbar med sådana här projekt det är att han aldrig visar sin bästa sidan. Han springer ju bara runt och larvar. Är det här den sidan du vill visa upp? Du är den mest drivna människa jag känner, varför inte visa det? Varför måste du så fort det är människor omkring spela clown? Det är ju du som har styrt upp alla limousiner, det är du som styrt upp det här huset, varför inte visa den sidan? Frågar sig Lundell.

Går iväg efter tjafset

När vännen senare i programmet kommer och sätter på Lundell en mikrofonutrustning som han råkar tappa i marken brister det för Joakim Lundell.

– Varför hänger du på mig den då? Jag behöver den inte just nu, kan vi fokusera på det vi ska göra?

Joakim Lundell går sedan hastigt i väg.

– När det är produktion, då är det allvar. Man fjantar inte runt, man gör det man ska. Och jag blir så fruktansvärt irriterad på Danjal när han ska leka Allan-ballan, pajas, apa jag pallar inte med det, säger han.

Men efter ett tag kommer Jocke tillbaka och kramar sin vän.

– Förlåt att jag är arg på dig. Men jag vill ha den här jätteseriöst och bra. Du har en liten tendens att bli lite oseriös . På samma sätt som du säger till mig att vara seriös på mötena och byta byxor och sådant så ber jag, säger Lundell.

FOTO: Dplay

LÄS ÄVEN: Följarnas stöd till Jonna Lundell – efter bilden på nyfödda sonen Lionel

LÄS ÄVEN: Joakim och Jonna Lundell filmade sonen Lionels födsel