Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Joakim Lundell tvingad till akut vård efter Nyhetsmorgon – Jonnas stora oro: ”Blå i ansiktet”

16 maj, 2018 
Joakim Lundell akut till läkare efter nyhetsmorgon
Efter måndagens intervju i Nyhetsmorgon på TV4 åkte Joakim Lundell akut till läkaren. Jonna Lundell berättar nu om den stora oron i en video.
Annons

I måndags var Youtubern och artisten Joakim Lundell, 32, gäst i TV4:s Nyhetsmorgon för att främst prata om sin nya bok som släpptes i dagarna. I en Youtube-video har Joakim och hustrun Jonna Lundell, 24, dokumenterat sin dag i Stockholm. Efter besöket i Nyhetsmorgon hade Joakim andra intervjuer bokade och Jonna passade på att samtidigt gå till frisören. Men dagen får ett tråkigt avslut. Jonna tvingas ta sig fort från frisören för att ta sig till Jocke som förts akut till tandläkaren.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jocke var tvungen att åka akut till tandläkaren. Han har haft ont i huvudet ett bra tag nu och nu har det satt sig i käken så det är troligen någon inflammation i någon tand…, säger Jonna Lundell i videon och forsätter:

– Jag blir orolig när det blir såna här saker, när han jobbar och jobbar och sen blir det inflammerat

Efter det akuta besöket hos tandläkaren visar det sig att det var som de anade – Joakim hade en inflammation i käkbenet och fick medicin för kurera sig med.

Annons

– Jag var väldigt orolig över Jocke, så jag ville bara åka dit och kolla hur det var med honom. Det visade sig vara någon slags inflammation i käkbenet, så han kommer att gå på penicillin nu. Han har jätteont och är bedövad i halva truten så nu ligger han här och mår väldigt dåligt, förklarar Jonna vidare i videon.

Tandläkarna som hjälpte Joakim var tydliga med att det var tur i oturen att han kom i när han kom in och inte senare.

– Om han hade åkt in två dagar senare hade han förmodligen svullnat upp och blivit helt blå i ansiktet, så det var tur att han åkte in nu sa de.

FOTO: Youtube, Ibl

Annons