TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Joakim Lundell ryter ifrån – visar upp nya tatueringen i ansiktet

22 jan, 2018 
AvOla Brising
I ett Youtube-klipp avslöjar Joakim Lundell att han tatuerat sig i ansiktet: "Man ändras inte av att man har en tatuering i ansiktet. Min personlighet kommer inte ändras av det", säger han i klippet.
Annons

Joakim Lundell, 32, har tatuerat in ordet ”Fighter” på vänster kind. Han berättar i en video på sin egna Youtube-kanal att han gjort det därför att han länge velat det och nu bestämt sig för att han inte längre tänker följa samhällets normer eller bry sig om vad alla ”haters” tycker.

– Jag har egentligen velat göra den här långt mycket tidigare, men förr var jag ju ganska svag mot hat. Om folk gav såna där kommentar mådde jag dåligt av det, men det gör jag inte länge. Så fuck normer. Jag ser ut som jag vill och passar det inte folk så ”get the fuck out of here”. Jag orkar inte bry mig, förklarar Joakim.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han fortsätter med att uppmana sina följare att också göra exakt vad de känner för och inte bry sig om vad andra tycker:

– Man ändras inte av att man har en tatuering i ansiktet. Min personlighet kommer inte ändras av det. Och liksom vill killar gå i klänning, så fine, gör det. Gör precis vad ni vill så länge ni mår bra av det. Låt inte såna där bittra jävla människor styr era liv.

Därefter förklarar Jooakim att han anser att man bör gå emot normer eftersom det bara är något som media och reklam tutat i människor:

Annons

– Det är bara så här sinnesrubbat med normer asså. Det är media som har präntat in en massa skit i folks huvuden, som att bröst ska vara sexuellt eller att killar inte kan gå i tjejkläder eller att rosa ska vara för tjejer och blått för killar. Det är inpräntat i folks huvuden på grund av reklam och media.

Han avslutar med att ge dem som brukar skriva taskiga kommentarer till honom ännu en känga genom att säga:

– Om ni haters vill skriva att tatueringen är skitful så gör det. Ni kommer ändå inte att få fira jul med mig eller komma på mitt födelsedagskalas eller nånting

FOTO: Youtube, IBL

 

Annons